KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Km'de fazladan 20 krş yaksın. Yılda 10,000 km yapsan, yıllık yakıta fazla vereceğin 2,000 TL eder. Dizeli ile fiyat farkını 10 sedene kapar. Aradaki farkın alternatif getirisini de hesaba katarsan 12-13 yılda anca Buna ne diyeceksin?
Km'de fazladan 20 krş yaksın. Yılda 10,000 km yapsan, yıllık yakıta fazla vereceğin 2,000 TL eder. Dizeli ile fiyat farkını 10 sedene kapar. Aradaki farkın alternatif getirisini de hesaba katarsan 12-13 yılda anca Buna ne diyeceksin?
Mücahit abi, doğruya doğru, Cihan abi de 33"leri taktı. Şu haliyle Yavuz abi Cihan abinin 100'ün üzerinden çok rahat geçer, ondan bişi demiyor Cihan abi pek ;D
Yahu ben bunu hiç anlamıyorum. Arabayı alıp tek bir vida takmadan, ertesi gün neden ilana koyarlar? Hem de aldığı fiyatın %25 üstüne ve pazarlıksız diye de yazarlar.
RTI mı ? senin elinden gelir o işler , hazırlasan bir rampa , üzerinde reklamını koy, Gezenbilir festivalinde çok güzel bir yarışma kategorisi daha olur
LPG ile daha az yakması gerekmezmiydi sence?, gerçi yakıt fiyatları arasında uçurum var ama :
Yahu ben bunu hiç anlamıyorum. Arabayı alıp tek bir vida takmadan, ertesi gün neden ilana koyarlar? Hem de aldığı fiyatın %25 üstüne ve pazarlıksız diye de yazarlar.