KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu arada aldığım bir habere göre İngiliz ajanları sanayiye gidip bağırsakları dökülmüş yoğun bakımdaki Toyotamın fotoğraflarını çekmek istemiş, ancak dükkan sahibi tarafından uzaklaştırılmışlardır... Bu girişimleri esefle kınıyorum ;D ;D ;D
Bu arada aldığım bir habere göre İngiliz ajanları sanayiye gidip bağırsakları dökülmüş yoğun bakımdaki Toyotamın fotoğraflarını çekmek istemiş, ancak dükkan sahibi tarafından uzaklaştırılmışlardır... Bu girişimleri esefle kınıyorum ;D ;D ;D
Benim disconun tavan bagajının iskeleti hazır, kaynağa gidecek. Gitmeden önce Ahmet usta son fotoları gönderdi.
G4 diyerek başladığımız bagaj S4 e dönüştü (sedat4). Fotoğrafları inceleyip fikir beyan ederseniz sevinirim.
toplam 12 foto var 3 mesajda göndereceğim. Arka merdiveni biraz tombul olsun istedim, Çadırı geriye kaydırıp ön tarafta biraz alan yaratma niyetim var, yoksa çadır bütün tavanı kaplayacak.
Benim aklıma gelenler, ön orta tarafa delici sisler için 2 adet daha ayak yapımı, Lift jack in ön kısmına telsiz anten ayağı, arka kısmına tekli Jelican tutucu.