7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,427,158
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hsbasar' Alıntı:
Kaynak konusunda pek tecrübem yok. Gazaltı ve elektrositatik boya olması avantajlımı değilmi?

Yavuz, Ahmet usta su gideri yapıyormu?

su gideri ilk bagajımda yaptırdım benim başıma bela oldu , kapatmak için bir sürü iş çıktı sonradan, son 1 senedir delik açılmıyor bildiğim kadarıyla ki benim aldığım iki bagaj deliksiz ama boya atması falan yok, ilk bagajı ganvaniz yapılacak diye delinmişti, ama öyle sadece alttan değil her boruya bir giriş bir çıkış birde hava alma deliği bagaj o delikler yüzünden büküldü

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
tamadır ozaman iş.

Yavuz mesajını son anda farkettim, sevindim tecrübeli birinin uygun bulmasına.
Zaten Ahmet usta da bu işin erbabı, onada güveniyordum

Evet Kürşad ön kısım orjinalinde daha güzel. Ustadan rica etmiştim ama gerçekten zamanı yok, o yüzden üstelemedim. O da kadı kızının kusuru olsun

Öndeki üst kısmı bende düşündüm ama çadır bu hali ile bile bütün tavanı kaplıyor. O kısmı geriye doğru eğmek görsellik açısından iyi olurdu ama birkaç cm kaybederiz diye istememiştim.

Çadırı koyunca oraya kutu yapacağım, her halükarda dik olacak o kısım.

antalyaya gidemesekde bende öğle yemeğinde sedef adasındaydım buda masamız ;D ;D ;D

[attachment=1]

önce çektim sonra yedim ;D

tolgameltem' Alıntı:
Kürşat ben sana ne diyim ki

Ankarada Oran da Kalbur diye bir lokanta var oraya git ;D Denizi düşün hayal et ;D allahın bozkır insanı ;D

Tempus' Alıntı:
antalyaya gidemesekde bende öğle yemeğinde sedef adasındaydım buda masamız ;D ;D ;D
önce çektim sonra yedim ;D

Kürşat afiyet şeker olsun kardeşim..

Tempus' Alıntı:
Ankarada Oran da Kalbur diye bir lokanta var oraya git ;D Denizi düşün hayal et ;D allahın bozkır insanı ;D

Yani fakirin önünde ekmek yer gibi :'(

Acımasız insan

THE FARUK' Alıntı:
Kürşat afiyet şeker olsun kardeşim..

saolasın Abim seni kıskandıramam bunlarla sizde alası varda anca bu bozkır insanlarına nispet yapıyorum işte ;D

Tempus' Alıntı:
saolasın Abim seni kıskandıramam bunlarla sizde alası varda anca bu bozkır insanlarına nispet yapıyorum işte ;D

Tutmayın beni ben bunu dövecem