KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
su gideri ilk bagajımda yaptırdım benim başıma bela oldu , kapatmak için bir sürü iş çıktı sonradan, son 1 senedir delik açılmıyor bildiğim kadarıyla ki benim aldığım iki bagaj deliksiz ama boya atması falan yok, ilk bagajı ganvaniz yapılacak diye delinmişti, ama öyle sadece alttan değil her boruya bir giriş bir çıkış birde hava alma deliği bagaj o delikler yüzünden büküldü
Yavuz mesajını son anda farkettim, sevindim tecrübeli birinin uygun bulmasına.
Zaten Ahmet usta da bu işin erbabı, onada güveniyordum
Tempus' Alıntı:
Sedat sen daha önce on kısmından memnun degildin orası aynı duruyor. On cama daha benzer çizgilerde olsa iyi olurdu. Yada lambalarla kapatırsın. Birde öndeki Ust parçanın acilarinida dik değil arkaya egimli yapsan daha güzel durur.
Evet Kürşad ön kısım orjinalinde daha güzel. Ustadan rica etmiştim ama gerçekten zamanı yok, o yüzden üstelemedim. O da kadı kızının kusuru olsun
Öndeki üst kısmı bende düşündüm ama çadır bu hali ile bile bütün tavanı kaplıyor. O kısmı geriye doğru eğmek görsellik açısından iyi olurdu ama birkaç cm kaybederiz diye istememiştim.
Çadırı koyunca oraya kutu yapacağım, her halükarda dik olacak o kısım.