7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,416,937
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tarık senin defendere birde 98 serisi disco 1 jantlarından 1 set bulup alsan 10 numara olur

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Tarık senin defendere birde 98 serisi disco 1 jantlarından 1 set bulup alsan 10 numara olur

DURSUUUUNN usta millet geliyo bak herkese çay benden

abi araştırıyorum uygun bişe bulabilirsem şöyle taksitli felan alırız olmadı 10 aydan sonra huma otodan alacaz

huseyin abi sana ayarlar sıfır almana gerek yok

ata036' Alıntı:

abi araştırıyorum uygun bişe bulabilirsem şöyle taksitli felan alırız olmadı 10 aydan sonra huma otodan alacaz

PUMA PUMA PUMA

abicim puma diyorum başka birşey demiyorum artık kırata yakışır bir puma

ata036' Alıntı:

Tarıkcım merhaba, şablonlar geldi, ellerine sağlık biraz hasta oldum şöyle bir zarfı açtım öyle duruyor, hafta sonu inşallah çıkatıcam örnekleri. Çok teşkkür ederim

discovery-V8' Alıntı:
Tarıkcım merhaba, şablonlar geldi, ellerine sağlık biraz hasta oldum çöyle bir zarfı açtım öyle duruyor, hafta sonu inşallah çıkatıcam örnekleri. Çok teşkkür ederim
Yavuz abi şablonları sakın atma bizede lazım olur

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi şablonları sakın atma bizede lazım olur

Ne şablonu Yunusum, kesmeye başlarsam bir takım gönderirim sanada ister şablon yap ister kullan

discovery-V8' Alıntı:
Ne şablonu Yunusum, kesmeye başlarsam bir takım gönderirim sanada ister şablon yap ister kullan
Yok abi sağolasın elimizden gelmese tamam derdim ama benim gibi birine ayıptır terzi söküğünü başkasına diktirmiş gibi olur

discovery-V8' Alıntı:
Tarıkcım merhaba, şablonlar geldi, ellerine sağlık biraz hasta oldum şöyle bir zarfı açtım öyle duruyor, hafta sonu inşallah çıkatıcam örnekleri. Çok teşkkür ederim

abi işine yaradı ise ne mutlu bana