7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,417,133

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bakkan' Alıntı:
Ben almışım alacağımı, oldu 2 tane. Hatun kovcak evden. ;D

Kovmaz kovmaz, hanima uygun araba alinca kovmaz.
Tek problem modifiye ;)
Modifiye edince, ben kullanmayayim diye yapiyorsun dimi diyorlar ;D ;D ;D

abi keşke benide kovsalar diyorum ama ne kadar kaçarsam hanımda o kadar off roada merak sarıyo anlayacağın benim hanımdan yana sıkıntım yok hehehehee ikinci araba almama gerek de yok

ata036' Alıntı:
abi keşke benide kovsalar diyorum ama ne kadar kaçarsam hanımda o kadar off roada merak sarıyo anlayacağın benim hanımdan yana sıkıntım yok hehehehee ikinci araba almama gerek de yok

Bizimkiler binmedi, hanim zoruna guzelim FJ40 lardan vazgeciyoruz :( bir de defender alsaydik ne yapacaktik ;D

Yavuz hoca sus adimiz cikmis zaten...

tarik kardeş karadenizemi iyi iyi yolun açik olsun.

durum eşitlendi.
iki melez
bir ingiliz bir japon
bir conti
yoo pardon iki capon arada gulmuş kankam benim altili stobel el cadrinoo

aa icra gelmiş.
ulan bu ingilizler varya arabalari yurıticez diye içtikleri cayin parasini bile odememişler. kuru çay ya bu ne kadar tutarki hemşerilerim olaya el atmiş ben araci oldum.
Tabalayi indiriyoruz arkadaşlar kahvenin ismini degiştirelim.
Çoktuk hocam buraya istemiyorum ingiliz mingiliz arada gelip iki cay içsinler gitsinler parasini vermek kaydiyla ne dersin yavuz kardeş
conti japon karişimi conpon mu olsun...
buda cok yuvarlak oldu ponpana cıkar adimiz.
jakan ? bu nasil cinli adina benzedi ne dersin.

RedlinE' Alıntı:
aa icra gelmiş.
ulan bu ingilizler varya arabalari yurıticez diye içtikleri cayin parasini bile odememişler. kuru çay ya bu ne kadar tutarki hemşerilerim olaya el atmiş ben araci oldum.
Çoktuk hocam buraya istemiyorum ingiliz mingiliz arada gelip iki cay içsinler gitsinler parasini vermek kaydiyla ne dersin yavuz kardeş

conpon iyiymiş ;D ;D ;D ;D ;D ;D Arabalarıda pembeye boyatın tam olsun ;D ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
aa icra gelmiş.

bak gene durmuyon yerinde işim gücüm var kardeşim yola çıkacam hazırlık yapıyorum dur durduğun yerde bak mustafa abiye söylerim hava basar şişirir senide görürsün cekik göz ;D ;D ;D yüü yüüüü yüüüüürrrrüüü GİT ;D ;D

tarik bey birinemi baktiniz artik damsiz almiyoruz kardeşim.
bu arada benı sisirecek mustafa abi yeni toyataci abimizmi ban buraya yazıyorum bir sene surmez bir toyata daha alacak.
hocam yolculugunuz sirasinda rizeden gecmeyi planlamiyosunuz heralde

altugg degit kardeşim kapida ne yazıyo gormedin mi?
burasi klas bir yer artik siz ingilizlerin ustu başi yag mazot benzın kokuyo sanayıden cıktıgınız yok ortamin havasini bozuyosunuz kardeşimm ugramayın bu muhite contiyle beraber dev aldik burayi haydeee

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR