7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,636,821

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tünaydın Herkese,

Ne çok yazmışsınız gece ,sabah bakayım dedim okuyamadım bile, bugün işler yoğun biraz gezinip çıkayım.

Selamlar

yavuz abi mrb hafta sonu geziniz çok güzelmiş bizde boş durmadık haberin varmı bilmiyorum linki http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35126.0

Okudum hepsini ,

Hakan videolar için teşekkürler. O bilinçli off-road cunun çukurdan çıkıp gazlaması süpermiş ;D

Gelelim Kelebeklere , Sevtapcım tamam inkar etmiyorum ama bana gece yat diyen olmaz , kulaklıkla miki fare gibide dolaşmam kelebeklerinde bir kategorisi yokmu, 1.sınıf,2.sınıf kelebek falan gibi , ben okadarda kelebek değilim aslında. ;D

alihay' Alıntı:
yavuz abi Merhaba hafta sonu geziniz çok güzelmiş bizde boş durmadık haberin varmı bilmiyorum linki http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35126.0

Güzel gezi olmuş şimdi fotolara bakıyorum .

Selamlar

fastjunkie' Alıntı:
herkese selam, yavuz abi yoğunum demişsin sana da kolay gelsin.. ev işi zor... ;D ;D ;D

ya hiç sorma, camlar şimdi bitti , halıları çırpıyorum , daha ütü var, yer silme var işim çok valla ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
ya hiç sorma, camlar şimdi bitti , halıları çırpıyorum , daha ütü var, yer silme var işim çok valla ;D ;D

vah vah vah , e tut abi bi kadın yardımcı olsun sana... bulaşıkları falan da unutma valla yersin sonra akşam zılgıtı..
;D

discovery-V8' Alıntı:
Yahu camlari ne zaman bitirdin bilader Be3n daha yarisindayim :D Onur yerleride halletmis Genc isde hizli calisiyor :D :D

fastjunkie' Alıntı:
vah vah vah , e tut abi bi kadın yardımcı olsun sana... bulaşıkları falan da unutma valla yersin sonra akşam zılgıtı..
;D

Bonus topluyoruz kadına yaptırısak bonus bana yazmaz ;D

ufukozkan' Alıntı:
Yahu camlari ne zaman bitirdin bilader Be3n daha yarisindayim :D Onur yerleride halletmis Genc isde hizli calisiyor :D :D

;D ;D ;D Sabah 7 de başladım anca bitti belim koptu ;D ;D , Bizim Elimiz Onur gibi yatkın değilki kadın işine napalım yavaş yavaş yapıyoruz işte ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:

yok abi bize ters öyle şeyler. höt dedik mi resetlenir herşey. ama siz heralde yaşla ters orantılı olarak bu yetinizi kaybetmişsiniz ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
yok abi bize ters öyle şeyler. höt dedik mi resetlenir herşey. ama siz heralde yaşla ters orantılı olarak bu yetinizi kaybetmişsiniz ;D ;D ;D

Bilmezmiyim ;D ;D ;D

ağaç tepelerinde sinyal arayan biri eminim höt dedimi .............. ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,619
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

SON KONULAR

Geri