KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yavuz abi bu muco kaşınıyo krallı ver bana gidip ağzının payını verip geleyim şu çakma lazın
he ya senin hiç yol dışı fotonu göremedim be muco sende LR ler gibi bi suya girde difin su almasında görelim
arabanın hakkını veer hakkını süsleyip püsleyip caddelerde dolaşmaya benzemez bu iş
ben 2,5 düz dizelle sana kafa tutuyom
sen utanmadan yavuz abiyemi bulaşmaya çalışıyon çakma lazzz dikkat et yutmasın seni yavuz abi
Günaydınnnnn ;D ;D ;D ;D
Yavuzzz, bir arkadaş 80.000 TL harcadığı Defender 110'a ledli ışık, pavyon lambası, göstergeleri, DVD falan taktı çok güzel oldu, tanıyormusun kimdir ;D ;D Hani ışık mışık demişsin o bakımdan şeyettim...
Tarık the Kır-At, Antalyada Cemle beraber sulardan geçtik, 1 damla su kaçmadı diferansiyellerime haberin olsun ;D ;D Ama maşallah de nazar değmesin ;D
Günaydınnnnn ;D ;D ;D ;D
Yavuzzz, bir arkadaş 80.000 TL harcadığı Defender 110'a ledli ışık, pavyon lambası, göstergeleri, DVD falan taktı çok güzel oldu, tanıyormusun kimdir ;D ;D Hani ışık mışık demişsin o bakımdan şeyettim...
Tarık the Kır-At, Antalyada Cemle beraber sulardan geçtik, 1 damla su kaçmadı diferansiyellerime haberin olsun ;D ;D Ama maşallah de nazar değmesin ;D