7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,279,100
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ingilizler feci milliyetci ondan bizim komutanlara birşey demiyorum. özelde gordunmu hiç sen de bakiyim.

Arazi aracinin hizla işi olur abicim en kralindan hemde yolda geçirdigim vakit bana acayip koyuyor. yavaş kesinlikle gidemiyorum. her halukarda araç 110/130 arasi seyretmeli.
E tarz tabi abicim senin seyir hizin kaç 70 ?

Cemin girtlak dıskosunun uzerinden geçiyordum otobanda

Etiketler

valla adam acayip oturtuyor size sustunuz kaldiniz valla birtek akşamlara giriyorum keyfim geliyor valla okuya okuya

Ben kaçar, hacı abanoz beypazarında aile gezmesinden dönmek üzeredir üzerime sıçramadan ısıyorum

Valla benim 150 - 160 ;D

RedlinE' Alıntı:
valla adam acayip oturtuyor size sustunuz kaldiniz valla birtek akşamlara giriyorum keyfim geliyor valla okuya okuya

Defender dan kuyruk acısı var adamın , zamanında pis çaktılar, bir ayda sanada hem prizdirek hem turbo girse sende çıldırırsın , ama düşünmüyo prizdireği kaynaklayan p..venk 5 km ötede, turboyu çakan yine o , arabanın üzerinden çıkan turbonun ne turbosu olduu hala çözülemedi bu arada ;D ;D ;D ;D

Benimde videolarım var arkada 1 ton römeorkla otobanda değil nolmal yolda 130 la seyir halinde , yalansa yalan desinler

Busefer kesin kaçtım kapıştırıcan bizi hacıabanozla Müco

benımarabanın otobn sabıt hızı 130 140 oda ayna marudınden eskısını taksam 160 170 gps kaydıda var resmıde var mucoda da mevcut resımlı mesaj attım bok atmada ustune yok valla

cemtascioglu' Alıntı:
benımarabanın otobn sabıt hızı 130 140 oda ayna marudınden eskısını taksam 160 170 gps kaydıda var resmıde var mucoda da mevcut resımlı mesaj attım bok atmada ustune yok valla

;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Arkadaşim nerene ne takarsan her turlu atlarim.

Çamur atmakla alakasi yok. Benim araçda ayna marutu yokmu.

iyi iyi hacı abanoz görmemiş burayı henüz

Müco hız hiçbişey değil, Bir geziden dönerken bizim konvoyu iki toyota tıkamıştı , onura sor anlatsın sana mavi filleri, hacı abanozu yokuş yukarı itmemek için kendimizi zor tuttuğumuzu

Hacı Abanoz seni Ayaşta benzin pompan öksürünce yokuş yukarı itmişti onu anlatıyosun dimi? Ne komikti cidden...