7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,421,818

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Selamlar ve hoşçakalın. Yarın sabah çok erken uçuşum var. Biraz dinleneyim.

yavuz abi müsadenle takılıcam sana.... duramadım :smiley: Kelebek felan..... ;D

umarım destur vardır......;D ;D ;D

Dün Discodan GY mtr leri sökmüştük, yerine BFG AT yine 35 inchleri taktık, GY MTR ler ortada kaldı

100_5006.jpg

Akşam üzeri rahat battı onlarıda Defender a Taktık

100_5009.jpg

Takınca kaşıntı tuttu , Durunun verdiği gazla çıkıp dere tepe denemeye karar verdik, 2,5 benzin 2 inch lift ile defender 35 inch MTR leri çok rahat çevirebiliyor, hem yokuş yukarı hem düz yolda Ümitköye kadar gidip geldik.

Sıra geldi arazide denemeye , daha önce deneyip çıkamadığım askıda kaldığım heryerde zorladım, sonuç mükemmel.

discovery-V8' Alıntı:
Dün Discodan GY mtr leri sökmüştük, yerine BFG AT yine 35 inchleri taktık, GY MTR ler ortada kaldı

100_5006.jpg

Akşam üzeri rahat battı onlarıda Defender a Taktık

100_5009.jpg

Takınca kaşıntı tuttu , Durunun verdiği gazla çıkıp dere tepe denemeye karar verdik, 2,5 benzin 2 inch lift ile defender 35 inch MTR leri çok rahat çevirebiliyor, hem yokuş yukarı hem düz yolda Ümitköye kadar gidip geldik.

Sıra geldi arazide denemeye , daha önce deneyip çıkamadığım askıda kaldığım heryerde zorladım, sonuç mükemmel.

35' mi.... ??? :eek: Granda' a 2 inch' le anca 30 sığar..... :'(

Hadi Gidiyoruz deyince fırladı bizimki ;D ;D

100_5011.jpg

Dolaşıp geri dönerken işin cılkı çıktı yol mol hakgetire kaldırıp park bahçe ine çıka geliyoruz, ama makina yok yanımda fotoda çekemedik, eve 100 metre kala Fixin Tuzağına düştük, 1 metrelik bir çukur otların arasında kalmış, (Bu çukuru Onur ve Kerim için bende kazmış olabilirim ;D ) baya hızlı bir düşüş oldu , Ben korktum Duru zevkten bayıldı ;D ;D ;D

Gidip makinayı aldım
100_4990.jpg

100_4985.jpg

100_4987.jpg

100_4988.jpg

100_4989.jpg

100_4984.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Sonrasını Buyrun Babasının kızından dinleyin ;D ;D

th_100_4995.jpg

Yok böyle bişy ya.... Abii..... Maşallah diyelim Duru' ya.... Allah uzun ömür versin.... Analı bablı büyütsün....

Kelebekler az sonra... :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,074
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR