Müco hız hiçbişey değil, Bir geziden dönerken bizim konvoyu iki toyota tıkamıştı , onura sor anlatsın sana mavi filleri, hacı abanozu yokuş yukarı itmemek için kendimizi zor tuttuğumuzu
Yerim öyle ekonomiyi, en önde tır tır 50 ile giden iki toyota , yokuş çıkarkende 40 a düşüyorlar , Dede bile isyan etti CJ ile , 250 km direksiyonu yedim sinirden oyüzden bana hiç öyle gidiyo böyle gidiyor demeyin.
Bişey daha , Bir Defeneder 110, bir disco v8, Bir Defender ambulans, Birde Hacı abanoz ozaman kamyoneti var safranboluya gittik , iki gün yedik içtik gezdik , girdiğimiz çamurlar en fazla 15-20 cm, Dönüş yoluna çıktık yine akşam saati , 10-15 km gitmedik telsizde hacı abanoz ,- acil durmamız lazım benim araba gitmiyor
Gecenin yarısı yıkamacı bulup arabayı yıkattık jantına çamur kaçmış ondan gitmiyormuş Ulen bizde aynı yerlerden geçtik neden bizde çamur yok
Pardoon bide öncesi var Gitmediği gibi durmazda bu meretler , konvoy durdu Umut the hacı abanoz benim arkamda , aynaya bir baktım direksiyonu ısıra ısıra geliyor ÇAAT diye yapıştı tampona
yaw gercekten bu sayfa buyuk eksiklikti,efsaneler geri dondu ;D ;D
fener icin GS nasil lazimsa,
toyotacilar icin de land rover cilar oyle
selamlar saygilar arkadaslar