7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,279,835
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Abicim onla ne alakası var şimdi ;D ;D

Ben yorgunluktan öyle olmuştum. Benim Hilux bir kopuyordu valla kimse yakalayamazdı hee. 8)

Etiketler

abonoz sabahdan beri giydiriyo sana top sende kardeşim ben açikda bekliyorum.

RedlinE' Alıntı:
ya abonoz ekonomi cocugu ondan

Yerim öyle ekonomiyi, en önde tır tır 50 ile giden iki toyota , yokuş çıkarkende 40 a düşüyorlar , Dede bile isyan etti CJ ile , 250 km direksiyonu yedim sinirden oyüzden bana hiç öyle gidiyo böyle gidiyor demeyin.

Bişey daha , Bir Defeneder 110, bir disco v8, Bir Defender ambulans, Birde Hacı abanoz ozaman kamyoneti var safranboluya gittik , iki gün yedik içtik gezdik , girdiğimiz çamurlar en fazla 15-20 cm, Dönüş yoluna çıktık yine akşam saati , 10-15 km gitmedik telsizde hacı abanoz ,- acil durmamız lazım benim araba gitmiyor

Gecenin yarısı yıkamacı bulup arabayı yıkattık jantına çamur kaçmış ondan gitmiyormuş Ulen bizde aynı yerlerden geçtik neden bizde çamur yok

Pardoon bide öncesi var Gitmediği gibi durmazda bu meretler , konvoy durdu Umut the hacı abanoz benim arkamda , aynaya bir baktım direksiyonu ısıra ısıra geliyor ÇAAT diye yapıştı tampona

umutcelikel' Alıntı:
Hacı Abanoz seni Ayaşta benzin pompan öksürünce yokuş yukarı itmişti onu anlatıyosun dimi? Ne komikti cidden...

IsSSsssssssssssssssss

Ya arkadaşlar sizleri burada görmek ne kadar güzel, yoktunuz bayadır, özlemişiz.

Hacı Abanozumun canı sıkkın o kadar kuyruğuna bastım sadece sapık demiş gitmiş ;D Hayırdır inşallah :

yaw gercekten bu sayfa buyuk eksiklikti,efsaneler geri dondu ;D ;D
fener icin GS nasil lazimsa,
toyotacilar icin de land rover cilar oyle
selamlar saygilar arkadaslar

günaydın herkese
az önce KIRAT ı çalıştırdım bide sesini duyam dedim özlemişim şu an bıcı bıcı yapyor akşam görücüye çıkacak