KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Onu bilmiyorum özgür. çok fazla ağır olacağını sanmıyorum seymene o yüzden gidip bakıcam. arabada sürekli taşıdığım kamp malzemelerini koyucam ona. sonuçta arabaya gereksiz yük koymadan lazım olduğunda takıp çıkıcam yola. nasıl olacak benimde fikrim yok şuan. ama resimdeki gibi yapabilirsem 10 numara olur
hatta üste çadır yerine 3.80 zodyak koyabilirilim ;D
O zehir kana karışınca kötü oluyor. hanımdan korkmasam satacağım kendi arabamı alacağım hemen; ama sonra eve giremeyip defender da yatmak var işin ucunda
Arkadaş bir insan rüyasında sahibinden.com da ki defender ilanlarını inceler mi? turbolinea dan mı bulaştı yoksa defender zehirinden mi çözemedim bu işi!...
O zehir kana karışınca kötü oluyor. hanımdan korkmasam satacağım kendi arabamı alacağım hemen; ama sonra eve giremeyip defender da yatmak var işin ucunda
Arkadaş bir insan rüyasında sahibinden.com da ki defender ilanlarını inceler mi? turbolinea dan mı bulaştı yoksa defender zehirinden mi çözemedim bu işi!...
Derya bey bot için römork düşündünüz mü? Hem bu römork sayesinde suya kadar botunuzu tek başınıza indirip çıkarabilirsiniz.
Resimdeki tekne 4,60 motorsuz ağırlığı 240 kg 25 beygir evinrude var motor. 1 kişi rahatlıkla suya indirip çıkarabiliyor. Irgat da işe yarıyor.
Römork olmaz , sana önerim aşağıdaki gibi doubledefender yapman
Üst kat yatak odası, alt kat oturma odası
Tadından yenmez sen yapmazsan ben yapacarım
Hurdacıya gidince benim için de araştır
Derya bey bot için römork düşündünüz mü? Hem bu römork sayesinde suya kadar botunuzu tek başınıza indirip çıkarabilirsiniz.
Resimdeki tekne 4,60 motorsuz ağırlığı 240 kg 25 beygir evinrude var motor. 1 kişi rahatlıkla suya indirip çıkarabiliyor. Irgat da işe yarıyor.
Burak, onuda düşündüm ama bu sefer bot için ayrı kamp için ayrı 2 römork lazım olacak. benim arabadaki kamp yükünü hafifletmem lazım. araziye girince ağırlık büyük sıkıntı. araziye girerken römorku bırakıcam, kampa giderken takıp çıkıcam. zaten düz dizelin canı belli
3.80 zodiak botu 2 kişi rahatlıkla indirip kaldırabiliyoruz. kumsala kadar girtikten sonra sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Römork olmaz , sana önerim aşağıdaki gibi doubledefender yapman
Üst kat yatak odası, alt kat oturma odası
Tadından yenmez sen yapmazsan ben yapacarım
Hurdacıya gidince benim için de araştır
Bülent abi, resmen kaçak kat çıkmışlar buna ;D sana yakışır abi, artık motoru bırakır bununla dünya turuna çıkarsın. şaka maka sende de iyi defender arşivi var anladığım kadarıyla
römorku incelemek isterseniz ikitelli de işyerimde. duruyor. Aslında düşündüğünüz yük römorkunu da burada demirciler sanayi sitesinde ölçülerini vererek malzemesini siz alarak çok ucuza çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum. Siz de benim gibi uğraşmayı seviyorsunuz anladığım kadarıyla
römorku incelemek isterseniz ikitelli de işyerimde. duruyor. Aslında düşündüğünüz yük römorkunu da burada demirciler sanayi sitesinde ölçülerini vererek malzemesini siz alarak çok ucuza çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum. Siz de benim gibi uğraşmayı seviyorsunuz anladığım kadarıyla
Aynen bende uğraşmayı sevdiğim için koşturuyorum böyle. Benim de iş yerimde torna kaynak demir atölyem var. boş vakitlerde uğraşmayı düşünüyorum şimdilik. sadece şasi ve gönye önemli benim için. arabanın arkasında sağa sola gezmesini istemem çünkü