7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,397,199

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

önde iki koltuğun arasında torpido boşluğu var ya şanzumanın üzerinde. sanayide oraya bebek koltuğuna göre geçmeli bir aparat yaptır. Bebek koltuğunun zaten 4 noktadan emniyet kemeri var. Sen oraya sadece bebek koltuğunu sabitlersin. Hem yengeye de güzel bir jest olur. bak veletin yerini hazırladım dersin

O değilde abi bugün ben gelince şu koltuk işini halledelim bence sökelim onları koyalım iki tane geyik motifli şark köşesi minderi hatta içi şeker kamışı dolu olanlardan ) süper bi görüntü olur üst sepetede kürek yerine bi bağlama Offroad yerine offsıragecesi yaparız )

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ümit doğru söyle sağ 3 virajda çok korktun mu? Bu arada çok teşekkür ederim yardımların için.

burakuysal' Alıntı:
Wayy kardeşim özledim seni şükür kavuşturana

Eyvallah bro aynen))
Sanayiye de gidemedim bugün malum sebeplerle, ama S3'ü dolaştırdım Yaşamkent bozkırlarında, hastası oldum yine arabamın. Nazarımı değdirmem umarım. Çıt çıkmıyor şerefsizim biryerinden...

Sinyal ve parklar değişince güzel oldu. Yeni ön emmiyet kemeri takımı aldım. O da hep kafamdaydı.

burakuysal' Alıntı:
Sinyal ve parklar değişince güzel oldu. Yeni ön emmiyet kemeri takımı aldım. O da hep kafamdaydı.

))))))))Ben tofaş makaralı kemer taktım direk, 20 tl tanesi komple set. Egzozda bir halt tutmaz. Fren işini sallama. Kayaları ne yaptın?