mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 6 Haz 2009 #433 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Benim şansızlığım en güney de olmam, dostlarla buluşmak için asgari 1000 km gerekiyor. Ama yinede bir çaresini bulacağız elbet
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Benim şansızlığım en güney de olmam, dostlarla buluşmak için asgari 1000 km gerekiyor. Ama yinede bir çaresini bulacağız elbet
duman Kamp III Mesajlar 756 Tepkime Puanı 0 Yer gölcük 6 Haz 2009 #434 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Herkes nereye kayboldu yahu ??? Bu dükkana boşuna kira veriyorsunuz (kanlı cuma sonrası yorum böyle oluyo tabi) ;D Burada sıkıldım, Avdan Off-road Cafe ye gidiyorum ben Genişletmek için tıkla ... valla gelinde bir sahil yapalım ev üstüme üstüme geliyor
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Herkes nereye kayboldu yahu ??? Bu dükkana boşuna kira veriyorsunuz (kanlı cuma sonrası yorum böyle oluyo tabi) ;D Burada sıkıldım, Avdan Off-road Cafe ye gidiyorum ben Genişletmek için tıkla ... valla gelinde bir sahil yapalım ev üstüme üstüme geliyor
vosdost Zirve Mesajlar 2,752 Tepkime Puanı 8 6 Haz 2009 #435 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ben burdayımda kazak gıymek yetmıyor bu saatte sahıl yapabılmek ıcın
duman Kamp III Mesajlar 756 Tepkime Puanı 0 Yer gölcük 6 Haz 2009 #436 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar vosdost' Alıntı: ben burdayımda kazak gıymek yetmıyor bu saatte sahıl yapabılmek ıcın Genişletmek için tıkla ... abi sende mi valla sevtap duymasın bir sevtap bir de ben kalmışık şurada .....
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar vosdost' Alıntı: ben burdayımda kazak gıymek yetmıyor bu saatte sahıl yapabılmek ıcın Genişletmek için tıkla ... abi sende mi valla sevtap duymasın bir sevtap bir de ben kalmışık şurada .....
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 6 Haz 2009 #437 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu ihtiyarıda unutmayın
duman Kamp III Mesajlar 756 Tepkime Puanı 0 Yer gölcük 6 Haz 2009 #438 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Bu ihtiyarıda unutmayın Genişletmek için tıkla ... mete abi seni tanıyoruz o kadar onun için adını vermedim...
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Bu ihtiyarıda unutmayın Genişletmek için tıkla ... mete abi seni tanıyoruz o kadar onun için adını vermedim...
vosdost Zirve Mesajlar 2,752 Tepkime Puanı 8 6 Haz 2009 #439 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar sorma yas 30 evllık yok fakat hatun sozu dınlemden olmuyor
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 6 Haz 2009 #440 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar duman' Alıntı: abi sende mi valla sevtap duymasın bir sevtap bir de ben kalmışık şurada ..... Genişletmek için tıkla ... Duydum, duydum ne yazık ki Niye beylerin off-road'a bayanlardan daha fazla ilgi gösterdiklerini şimdi daha iyi anlıyorum ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar duman' Alıntı: abi sende mi valla sevtap duymasın bir sevtap bir de ben kalmışık şurada ..... Genişletmek için tıkla ... Duydum, duydum ne yazık ki Niye beylerin off-road'a bayanlardan daha fazla ilgi gösterdiklerini şimdi daha iyi anlıyorum ;D ;D
vosdost Zirve Mesajlar 2,752 Tepkime Puanı 8 6 Haz 2009 #441 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar sehırde sıtres telefonda cene ( neysekı evlı degılım evde cene yok ) dagda ovada huzur var bırde arac engellerı sıkıntısız astımı deymeyın keyfıme
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar sehırde sıtres telefonda cene ( neysekı evlı degılım evde cene yok ) dagda ovada huzur var bırde arac engellerı sıkıntısız astımı deymeyın keyfıme
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 6 Haz 2009 #442 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar duman' Alıntı: mete abi seni tanıyoruz o kadar onun için adını vermedim... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Cüneyt kardeşim bu bana yeter bu akşamlık
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar duman' Alıntı: mete abi seni tanıyoruz o kadar onun için adını vermedim... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Cüneyt kardeşim bu bana yeter bu akşamlık
duman Kamp III Mesajlar 756 Tepkime Puanı 0 Yer gölcük 6 Haz 2009 #443 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bir geldim dükkan canlandı be
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 6 Haz 2009 #444 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar duman' Alıntı: bir geldim dükkan canlandı be Genişletmek için tıkla ... Sadece dukkan degil mahalle canlandi
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar duman' Alıntı: bir geldim dükkan canlandı be Genişletmek için tıkla ... Sadece dukkan degil mahalle canlandi
duman Kamp III Mesajlar 756 Tepkime Puanı 0 Yer gölcük 6 Haz 2009 #445 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ben mi mahalleye göz kulak olayım hemen geliyorum o zaman
ndoganci Kamp III Mesajlar 665 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 6 Haz 2009 #446 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar biraz önce küçüksudan sahil yolundan eve geldim, yolda çevirme vardı, bazı jeepler gördüm polis kontrolünde... nedense beni çevirmediler... ihi ihi ihi...
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar biraz önce küçüksudan sahil yolundan eve geldim, yolda çevirme vardı, bazı jeepler gördüm polis kontrolünde... nedense beni çevirmediler... ihi ihi ihi...
duman Kamp III Mesajlar 756 Tepkime Puanı 0 Yer gölcük 6 Haz 2009 #447 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ndoganci' Alıntı: biraz önce küçüksudan sahil yolundan eve geldim, yolda çevirme vardı, bazı jeepler gördüm polis kontrolünde... nedense beni çevirmediler... ihi ihi ihi... Genişletmek için tıkla ... adamlar arabana bakmıştır hız cezası kesemeyiz demişlerdir,tipine bakınca bu adam bu cüsseyle sabaha kadar içse bişey olmaz demişlerdir
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ndoganci' Alıntı: biraz önce küçüksudan sahil yolundan eve geldim, yolda çevirme vardı, bazı jeepler gördüm polis kontrolünde... nedense beni çevirmediler... ihi ihi ihi... Genişletmek için tıkla ... adamlar arabana bakmıştır hız cezası kesemeyiz demişlerdir,tipine bakınca bu adam bu cüsseyle sabaha kadar içse bişey olmaz demişlerdir
ndoganci Kamp III Mesajlar 665 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 6 Haz 2009 #448 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bu ikincidir başıma geliyor, enteresan bir olgu... it is NOT a jeep thing...
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bu ikincidir başıma geliyor, enteresan bir olgu... it is NOT a jeep thing...