SDC' Alıntı:Yorumsuz ekliyorum fotoyu (ben misafirim ;D )
SDC' Alıntı:
duman' Alıntı:bir şey mi kaçırdık anlayamadım
discovery-V8' Alıntı:Bende yorum ekleyeyim ozaman,
Kimi tüm asaletiyle suya dalar, kimi mahçup uzaktan seyreder ;D
ya adam geri dönmüyor ki sırasını bekliyor gibi algıladım ben ya da resim yarım çıkıyor.önce acaba dedim kardeişliğe mi gönderme yapıyorsun.hani land jeep elele gezenbilir tekele gibi ...SDC' Alıntı:Anlayan anlamış ;D
Evet; arkadaki kırmızı muhteşemiduman' Alıntı:bir şey mi kaçırdık anlayamadım
acemi80' Alıntı:Tamam şimdi oldu "Ben misafirim notu eklenince" ben LR aleyhine birşeyler aramıştım
duman' Alıntı:ya adam geri dönmüyor ki sırasını bekliyor gibi algıladım ben ya da resim yarım çıkıyor.önce acaba dedim kardeişliğe mi gönderme yapıyorsun.hani land jeep elele gezenbilir tekele gibi ...
corehunn' Alıntı:Evet; arkadaki kırmızı muhteşemiöndeki tenekenin sudan kurtulmasını beklerken soğumuştur bunun motoru be
![]()
Mete hocam daha sevtap ablamı tanıyamamışşın hele şü diçimon bi satılsın o zaman yakışir ablama 90" kıl defender..acemi80' Alıntı:Tamam şimdi oldu "Ben misafirim notu eklenince" ben LR aleyhine birşeyler aramıştım
SDC' Alıntı:Mete Abi küserim bak ama![]()
Hımm, bir önceki dersden sonra ezber tutmuşsun bakıyorum. Sevindim Mevlana boşa konuşmamış diye..discovery-V8' Alıntı:Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!!
yunus bager' Alıntı:hele şü diçimon bi satılsın o zaman yakışir ablama 90" kıl defender..