7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,403,312
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yavuz abi hazır araç sökülüylen silecekleride kontrot etmeyi unutma sonra sorun olunca sökmek zor olur yada sen bu işlerden iyi anlarsın uydurabiliyorsan başka bişey uydur

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Boyaci ne oldu hala beklemedemi?

yunus bager' Alıntı:
Abi aliminyum diyemi boyacılar yanaşmak istemiyor acaba bizim boyacı yemin etmişti bırdaha boyamam diye ama bizden sonra 2 tane daha boyadı

Boyacılar yanaşıyorda biz yanaşmıyoruz ;D ;D

Alüminyum boyamak gerçekten zor ve işi bilmek gerekiyor, astarı, macunu farklı ve pahalı, işin sonunda rezil bir iş çıkmasın diye uğraşıyoruz. Hem işten anlayan hemde iyi referans alabileceğimiz birini bulmaya çalışıyoruz.

Aliminyum ile calisan bir sanatci arkadasim var Heykel tablo vs yapiyor Ciddiyim Ona bi sorayim bakiim nasi boyatiyomus

Yunus beni oldurecek Ben kacayim

Haklısın abi benim araçta güzel boyandı boyacıda cok iyi ama ufak tefek kabarmalar başladı işi bilen aleminyum boyamasını bilen birini bulmakta zor

ufukozkan' Alıntı:
Yavuz biz simdi bu kaputun ustune cikip tam ziplarken fotograf cektiremiycezmi

Öteki defender e kaput üstü çeta yapıldı gel onda çekelim fotoyu ;D ;D ben üstüne çıktım hasar yok ciddiyim , iki Onur, İki Kerim , iki Umut, birbuçuk Ufuk çıkabilir üstüne ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Öteki defender e kaput üstü çeta yapıldı gel onda çekelim fotoyu ;D ;D ben üstüne çıktım hasar yok ciddiyim , iki Onur, İki Kerim , iki Umut, birbuçuk Ufuk çıkabilir üstüne ;D ;D
Ben niye bibucukum ki

[attachment=1]

Evet güzel örnek , 1 = perçinler kesinlikle kaybolmayacak, macunlanmayacak aşırı zımparalanmayacak.
2= Özel çizgiler macunla doldurulmayacak ve kaybolmayacak.

Buları söyleyince boyacılar kaçıyor zaten ;D ;D ;D

Bu yansimali fotograf Hata gostermezki Bunu sipreyleyip yansima olmadan karanlikda paraflas ile cekiceksin ki tum hatalar ciksin
Yani doku yansimasi olmayacak Kapiya bakarsan tum yapraklar kapida gibi

Bu araba guzel boyanmis Gule gule kullan Kazasiz belasiz bin