KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yavuz abi hazır araç sökülüylen silecekleride kontrot etmeyi unutma sonra sorun olunca sökmek zor olur yada sen bu işlerden iyi anlarsın uydurabiliyorsan başka bişey uydur
Alüminyum boyamak gerçekten zor ve işi bilmek gerekiyor, astarı, macunu farklı ve pahalı, işin sonunda rezil bir iş çıkmasın diye uğraşıyoruz. Hem işten anlayan hemde iyi referans alabileceğimiz birini bulmaya çalışıyoruz.
Alüminyum boyamak gerçekten zor ve işi bilmek gerekiyor, astarı, macunu farklı ve pahalı, işin sonunda rezil bir iş çıkmasın diye uğraşıyoruz. Hem işten anlayan hemde iyi referans alabileceğimiz birini bulmaya çalışıyoruz.
Öteki defender e kaput üstü çeta yapıldı gel onda çekelim fotoyu ;D ;D ben üstüne çıktım hasar yok ciddiyim , iki Onur, İki Kerim , iki Umut, birbuçuk Ufuk çıkabilir üstüne ;D ;D
Öteki defender e kaput üstü çeta yapıldı gel onda çekelim fotoyu ;D ;D ben üstüne çıktım hasar yok ciddiyim , iki Onur, İki Kerim , iki Umut, birbuçuk Ufuk çıkabilir üstüne ;D ;D
Evet güzel örnek , 1 = perçinler kesinlikle kaybolmayacak, macunlanmayacak aşırı zımparalanmayacak.
2= Özel çizgiler macunla doldurulmayacak ve kaybolmayacak.
Buları söyleyince boyacılar kaçıyor zaten ;D ;D ;D
Bu yansimali fotograf Hata gostermezki Bunu sipreyleyip yansima olmadan karanlikda paraflas ile cekiceksin ki tum hatalar ciksin
Yani doku yansimasi olmayacak Kapiya bakarsan tum yapraklar kapida gibi
Bu araba guzel boyanmis Gule gule kullan Kazasiz belasiz bin