7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,403,312
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yavuz abi hazır araç sökülüylen silecekleride kontrot etmeyi unutma sonra sorun olunca sökmek zor olur yada sen bu işlerden iyi anlarsın uydurabiliyorsan başka bişey uydur

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Boyaci ne oldu hala beklemedemi?

yunus bager' Alıntı:
Abi aliminyum diyemi boyacılar yanaşmak istemiyor acaba bizim boyacı yemin etmişti bırdaha boyamam diye ama bizden sonra 2 tane daha boyadı :smiley:

Boyacılar yanaşıyorda biz yanaşmıyoruz ;D ;D

Alüminyum boyamak gerçekten zor ve işi bilmek gerekiyor, astarı, macunu farklı ve pahalı, işin sonunda rezil bir iş çıkmasın diye uğraşıyoruz. Hem işten anlayan hemde iyi referans alabileceğimiz birini bulmaya çalışıyoruz.

Aliminyum ile calisan bir sanatci arkadasim var Heykel tablo vs yapiyor Ciddiyim Ona bi sorayim bakiim nasi boyatiyomus :D :D

Yunus beni oldurecek Ben kacayim :D :D

discovery-V8' Alıntı:
Boyacılar yanaşıyorda biz yanaşmıyoruz ;D ;D

Alüminyum boyamak gerçekten zor ve işi bilmek gerekiyor, astarı, macunu farklı ve pahalı, işin sonunda rezil bir iş çıkmasın diye uğraşıyoruz. Hem işten anlayan hemde iyi referans alabileceğimiz birini bulmaya çalışıyoruz.
Haklısın abi benim araçta güzel boyandı boyacıda cok iyi ama ufak tefek kabarmalar başladı işi bilen aleminyum boyamasını bilen birini bulmakta zor

ufukozkan' Alıntı:
Yavuz biz simdi bu kaputun ustune cikip tam ziplarken fotograf cektiremiycezmi :smiley:

Öteki defender e kaput üstü çeta yapıldı gel onda çekelim fotoyu ;D ;D ben üstüne çıktım hasar yok ciddiyim , iki Onur, İki Kerim , iki Umut, birbuçuk Ufuk çıkabilir üstüne ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Öteki defender e kaput üstü çeta yapıldı gel onda çekelim fotoyu ;D ;D ben üstüne çıktım hasar yok ciddiyim , iki Onur, İki Kerim , iki Umut, birbuçuk Ufuk çıkabilir üstüne ;D ;D
Ben niye bibucukum ki :D

ufukozkan' Alıntı:
Yunus fena kizdi hic sesi cikmadi :D
Yok kızmadımda nasıl boyanır diye bir örnek göstereyim :smiley:

004-1.jpg

[attachment=1]

Evet güzel örnek , 1 = perçinler kesinlikle kaybolmayacak, macunlanmayacak aşırı zımparalanmayacak.
2= Özel çizgiler macunla doldurulmayacak ve kaybolmayacak.

Buları söyleyince boyacılar kaçıyor zaten ;D ;D ;D

004-1.jpg

Bu yansimali fotograf Hata gostermezki Bunu sipreyleyip yansima olmadan karanlikda paraflas ile cekiceksin ki tum hatalar ciksin :smiley:
Yani doku yansimasi olmayacak Kapiya bakarsan tum yapraklar kapida gibi

Bu araba guzel boyanmis Gule gule kullan Kazasiz belasiz bin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,802
Kaydolan Son Üyemiz
gandac35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR