S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 14 Tem 2009 #5,697 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yaz geçti bi off road aktivitesi yapamadım deyip duruyordu, ben de İzmit'e gel bizimle dedim. Neden gelemeyeceğini söyleyince.... SDC' Alıntı: Onur bak neler kaçırdın gördün mü ??? Bugün ana kuzusu, yarın kelebek Genişletmek için tıkla ... fastjunkie' Alıntı: :-X :-X :-X aşk olsun sevtap abla sana da birşey söylenmiyor hemen adamın alehinde kullanıyorsun :-X ;D Genişletmek için tıkla ... İşte bu yüzden ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yaz geçti bi off road aktivitesi yapamadım deyip duruyordu, ben de İzmit'e gel bizimle dedim. Neden gelemeyeceğini söyleyince.... SDC' Alıntı: Onur bak neler kaçırdın gördün mü ??? Bugün ana kuzusu, yarın kelebek Genişletmek için tıkla ... fastjunkie' Alıntı: :-X :-X :-X aşk olsun sevtap abla sana da birşey söylenmiyor hemen adamın alehinde kullanıyorsun :-X ;D Genişletmek için tıkla ... İşte bu yüzden ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 14 Tem 2009 #5,698 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Yaz geçti bi off road aktivitesi yapamadım deyip duruyordu, ben de İzmit'e gel bizimle dedim. Neden gelemeyeceğini söyleyince.... İşte bu yüzden ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ahahahahahahaha küsmez o külkedisi sinderella ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Yaz geçti bi off road aktivitesi yapamadım deyip duruyordu, ben de İzmit'e gel bizimle dedim. Neden gelemeyeceğini söyleyince.... İşte bu yüzden ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ahahahahahahaha küsmez o külkedisi sinderella ;D ;D ;D ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 14 Tem 2009 #5,699 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ben kaçtım çiftliğe, yarın görüşürüz .
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 15 Tem 2009 #5,700 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar İyi akşamlar, kimse gelmemiş bu akşam : Benim imzamın ilk kelimesi de dahil olmak üzere neden bazı kelimeler kırmızı olmuş, öğrenebilir miyim ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar İyi akşamlar, kimse gelmemiş bu akşam : Benim imzamın ilk kelimesi de dahil olmak üzere neden bazı kelimeler kırmızı olmuş, öğrenebilir miyim ;D
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 15 Tem 2009 #5,701 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar iyi geceler dükkan çok sakin gerçi gündüz yavuz abi biraz hareketlendirmiş ama dönüşü nasıl olucak bakalım
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar iyi geceler dükkan çok sakin gerçi gündüz yavuz abi biraz hareketlendirmiş ama dönüşü nasıl olucak bakalım
ndoganci Kamp III Mesajlar 665 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Tem 2009 #5,702 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yavuz gelin arabası yapmış, bende bizimkini haftasonu gelin çekin arabası yaptım...
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yavuz gelin arabası yapmış, bende bizimkini haftasonu gelin çekin arabası yaptım...
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 15 Tem 2009 #5,703 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ndoganci' Alıntı: yavuz gelin arabası yapmış, bende bizimkini haftasonu gelin çekin arabası yaptım... Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D Ama o minik jimny senin Tiny yi nasıl çekti kumdan çıkardı hala onu anlamış değilim : Epey de gömülmüşsün..
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ndoganci' Alıntı: yavuz gelin arabası yapmış, bende bizimkini haftasonu gelin çekin arabası yaptım... Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D Ama o minik jimny senin Tiny yi nasıl çekti kumdan çıkardı hala onu anlamış değilim : Epey de gömülmüşsün..
ndoganci Kamp III Mesajlar 665 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Tem 2009 #5,704 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar mehmet becce kullanıyordu küçük müçük ama çok şeker bir araba... kullandım ve yüz ifadem herşeyi anlatıyor... buyurun....
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar mehmet becce kullanıyordu küçük müçük ama çok şeker bir araba... kullandım ve yüz ifadem herşeyi anlatıyor... buyurun....
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 15 Tem 2009 #5,705 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ndoganci' Alıntı: mehmet becce kullanıyordu küçük müçük ama çok şeker bir araba... kullandım ve yüz ifadem herşeyi anlatıyor... buyurun.... Genişletmek için tıkla ... Evet "yok daha neler" yüz ifadesini görebiliyoruz ki çekildiğin fotoyu görünce ben de aynısını söylemiştim ;D Şeker meker ama bana hiç güven verici gelmiyor nedense : Onurcum, artık hiç konuşmadan hep öle orada duracak mısın ablacım
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ndoganci' Alıntı: mehmet becce kullanıyordu küçük müçük ama çok şeker bir araba... kullandım ve yüz ifadem herşeyi anlatıyor... buyurun.... Genişletmek için tıkla ... Evet "yok daha neler" yüz ifadesini görebiliyoruz ki çekildiğin fotoyu görünce ben de aynısını söylemiştim ;D Şeker meker ama bana hiç güven verici gelmiyor nedense : Onurcum, artık hiç konuşmadan hep öle orada duracak mısın ablacım
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 15 Tem 2009 #5,706 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Onur derslere gömülmüş gibi.;D yarın Drunk ta neşesi yerine gelir.;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 15 Tem 2009 #5,707 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuz da üşenmemiş , oturup bütün sayfaları okumuş, dönünce çekeceğimiz var.;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuz da üşenmemiş , oturup bütün sayfaları okumuş, dönünce çekeceğimiz var.;D
ndoganci Kamp III Mesajlar 665 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Tem 2009 #5,708 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bizim 110 lardan sonra gokart kullanmak gibi birşey diyebilirim...
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 15 Tem 2009 #5,709 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ndoganci' Alıntı: yavuz gelin arabası yapmış, bende bizimkini haftasonu gelin çekin arabası yaptım... Genişletmek için tıkla ... ehehehehehe o ne len öyle , kedinin kuyruğuna fil bağlamış gibi ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ndoganci' Alıntı: yavuz gelin arabası yapmış, bende bizimkini haftasonu gelin çekin arabası yaptım... Genişletmek için tıkla ... ehehehehehe o ne len öyle , kedinin kuyruğuna fil bağlamış gibi ;D ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 15 Tem 2009 #5,710 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Yavuz da üşenmemiş , oturup bütün sayfaları okumuş, dönünce çekeceğimiz var.;D Genişletmek için tıkla ... Çekecek bişey yok kısaca sen bittin ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Yavuz da üşenmemiş , oturup bütün sayfaları okumuş, dönünce çekeceğimiz var.;D Genişletmek için tıkla ... Çekecek bişey yok kısaca sen bittin ;D ;D ;D
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 15 Tem 2009 #5,711 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: ehehehehehe o ne len öyle , kedinin kuyruğuna fil bağlamış gibi ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... başka açıdan bakarsak filden kaçan kedi gibide diyebilirz ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: ehehehehehe o ne len öyle , kedinin kuyruğuna fil bağlamış gibi ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... başka açıdan bakarsak filden kaçan kedi gibide diyebilirz ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 15 Tem 2009 #5,712 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Onur bakma öyle sende bittin , Kerimle seni dimileyip ikinizden 52 lik deste yapıcam ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Onur bakma öyle sende bittin , Kerimle seni dimileyip ikinizden 52 lik deste yapıcam ;D ;D