7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,393,522
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Yunus Yavuz ikiside Y ile basliyor ikiside LR ci

Ikiside su an burda

Kerimmmmmmmmmm biz gidelim mi ne dersin

Yerler bizi burda :D :D :D
Ne oldu dün akşam atip tutyordun tabi buldunuz beni tek başima şimdide sataşsananız ;D ;D ;D ;D

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Abi Amerikan capon ittifakı hiç bir şeye benzemez,
çaylarına süt katan LR cilerin hakkından geliriz.;D

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa Aaaaaaaaaaaaa Cayi sutlumu icyorlar amanda amannnnnnn :D :D

Dur bakayim Yunus bu konu hakkinda ne diyecek :D :D

Hadi yaaaaa,
arkadaşlar yarın çok önemli bir işim vardı nasılda unutmuşum,siz benim yerime de eğlenin.;D

;D ;D ;D ;D

Arkadaşlar size doyum olmaz bütün gün binek araç kullandım, k..çı yere sürterek gezmek bana pek iyi gelmedi, gözlerim kapanıyor, bana müsade, hepinize iyi geceler.

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

Arkadaşlar size doyum olmaz bütün gün binek araç kullandım, k..çı yere sürterek gezmek bana pek iyi gelmedi, gözlerim kapanıyor, bana müsade, hepinize iyi geceler.
sütdendir,sütden ,
uyku getirir.;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

Iyi geceler Bilader :smiley:

Gorusuruzzzzzzzzzzzz :smiley:

LR su koydu galiba .;D

yok yahu ne su koyması maşallahı var, bir gece için 500*2 km yol discoyla çekilmez ondan tren dedim. ;D ;D Ama yetrince ısrar edersen atlar gelirim ;D

ndoganci' Alıntı:
yavuz gelin arabası yapmış, bende bizimkini haftasonu gelin çekin arabası yaptım...

Aynı sahil aynı gün farklı markalar!

th_Film_0010.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR