yazargezeryolçizer' Alıntı:Sevtap ,bir firen yağına bakın tammı,
Frenlere gelen hortumlardan biri kopmuş veya delinmiş olabilir.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Frene bastığında pedal ,debriyaj gibi aşşağıya kadar kolayca iniyormu,yoksa sertmi.?
Bence firen hortumu kesilmiş olabilir aradaki limitör ön yada arka firenleri ayırdığı için firen tamamen gitmemiş galiba sadece arka firenler tutuyor tuh bak ben gelseydim hallederdim sorunuSDC' Alıntı:Pamuk gibiydi, hatta yok gibi
Pompalayarak bastıktan 6-7m. sonra durabiliyorsun, yokuştaysa durmuyor ;D
Kerim abi vestunavsta arıza olsa firen pedalı yumuşamaz aksıne çok sert olur ve tutmazyazargezeryolçizer' Alıntı:eğer fren pedalı pamuk gibiyse ve aşşağıya kadar iniyorsa,araçta fren hidroliğini eksiltmiyorsa.
westinghause da arıza olması çok büyük bir ihtimal.
Yunus bende tam tersi diye biliyorum,Westinghause kaçak yapıyorsa pedal yumuşar diyeyunus bager' Alıntı:Kerim abi vestunavsta arıza olsa firen pedalı yumuşamaz aksıne çok sert olur ve tutmaz
Bence Yavuz çoktan rüyalar alemine gitmiş ve orda LR leri çamura batırıyordur.;DSDC' Alıntı:Bilgisayarıma da bir haller oldu, virüs var galiba her mesaj için 10dk. bekletiyor.
Yavuz imdat pardon help, help ;D ;D
O zaman anlatayım vestunavs görevi motordan gelen vokum pompası sayesinde firen pedalına hilrolik yağını basmaya yardımcı oluryazargezeryolçizer' Alıntı:Yunus bende tam tersi diye biliyorum,Westinghause kaçak yapıyorsa pedal yumuşar diye
SDC' Alıntı:Bilgisayarıma da bir haller oldu, virüs var galiba her mesaj için 10dk. bekletiyor.
Yavuz imdat pardon help, help ;D ;D
Aynı yavaşlık bendede var çok azda olsa
Uğur abi az önce bi sorun var ondan bahsediyordu
Onurcum sana da iyi geceler, kaçtıım![]()