7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,360,891
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Yanlış anlaşılmasın benim değil Hakan ın defendera :smiley:

Benim ne işim var defender la mefendırla :smiley: :D

Abi valla biraz gözkulak ol benim gelmeme daha zaman var, merak ediyorum neler oldu neler bitti , elin deymişken 1-2 fotoda göndersen süper olur. ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Abi valla biraz gözkulak ol benim gelmeme daha zaman var, merak ediyorum neler oldu neler bitti , elin deymişken 1-2 fotoda göndersen süper olur. ;D ;D
Bakdık işde açık yerler vardı oralarıda kapat dedik bakalım kapamışmı ne yapmış Hala açıksa bi daha söyleriz

Biliyosun defendera bu kadar yakın olunca gözümde seyirme başlıyo hahahahahahaha

ufukozkan' Alıntı:
Bakdık işde açık yerler vardı oralarıda kapat dedik bakalım kapamışmı ne yapmış Hala açıksa bi daha söyleriz

Biliyosun defendera bu kadar yakın olunca gözümde seyirme başlıyo hahahahahahaha

;D ;D ;D

Sağolasın

ufukozkan' Alıntı:
Sen sağol bilader :smiley:

bilader milader bunları yemiyorsun di mi :D :D

unutma Kerimle birlikte "hazır Yavuz uzaktayken..." deyip bir güzel giydirmişlerdi ;)

Ama sen bir benimkileri aklında tutuyorsun ;D ;D

SDC' Alıntı:
bilader milader bunları yemiyorsun di mi :D :D

unutma Kerimle birlikte "hazır Yavuz uzaktayken..." deyip bir güzel giydirmişlerdi ;)

Ama sen bir benimkileri aklında tutuyorsun ;D ;D

Unuturmuyum , ürkmesinler diye sessiz sessiz duruyorum ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Anahtar kelimelere "Kelebekler Vadisi" ni kim ekledi yahu ;D ;D
Önceki sayfaları okudum Onurla Kerim sizleri öptüm canlarım, dönüşüm muhteşem olacak ;D ;D

valla ben eklemedim.. ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
valla Onur baktı olacak gibi değil,
silahlandı haberin olsun.;D

Kerim abi çaktırma, gafil "avlamak" istiyorum ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,787
Kaydolan Son Üyemiz
electrozirve

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR