S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 20 Tem 2009 #6,081 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: evet bende duydum 110 a inmiş ;D Genişletmek için tıkla ... Ovv çok fena, birazdan o da duyar ;D ;D Bak bana artık hiç sataşıyor muyum, ne o öyle kelebek melebek, sölerken baskı altındaydım zaten 8)
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: evet bende duydum 110 a inmiş ;D Genişletmek için tıkla ... Ovv çok fena, birazdan o da duyar ;D ;D Bak bana artık hiç sataşıyor muyum, ne o öyle kelebek melebek, sölerken baskı altındaydım zaten 8)
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 20 Tem 2009 #6,082 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Ovv çok fena, birazdan o da duyar ;D ;D Bak bana artık hiç sataşıyor muyum, ne o öyle kelebek melebek, sölerken baskı altındaydım zaten 8) Genişletmek için tıkla ... arada 500 km olunca yazması güzel oluyor, panora ya bile rahat gidiyorum.( kıyafet ve araç değiştirmeden.) ;D yalnız bu arada arama motoruna kelebekler vadisi yazanı da arıyor.;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Ovv çok fena, birazdan o da duyar ;D ;D Bak bana artık hiç sataşıyor muyum, ne o öyle kelebek melebek, sölerken baskı altındaydım zaten 8) Genişletmek için tıkla ... arada 500 km olunca yazması güzel oluyor, panora ya bile rahat gidiyorum.( kıyafet ve araç değiştirmeden.) ;D yalnız bu arada arama motoruna kelebekler vadisi yazanı da arıyor.;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 21 Tem 2009 #6,083 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: yalnız bu arada arama motoruna kelebekler vadisi yazanı da arıyor.;D Genişletmek için tıkla ... Onu bende arıyorum Hakandır diyecem ama epey zamandır görünmüyor Bu arada abiler ablamar herkeze selam
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: yalnız bu arada arama motoruna kelebekler vadisi yazanı da arıyor.;D Genişletmek için tıkla ... Onu bende arıyorum Hakandır diyecem ama epey zamandır görünmüyor Bu arada abiler ablamar herkeze selam
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 21 Tem 2009 #6,084 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Onu bende arıyorum Hakandır diyecem ama epey zamandır görünmüyor Bu arada abiler ablamar herkeze selam Genişletmek için tıkla ... Yunus selamlar, bende Sevtap tan şüpheleniyorum.;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Onu bende arıyorum Hakandır diyecem ama epey zamandır görünmüyor Bu arada abiler ablamar herkeze selam Genişletmek için tıkla ... Yunus selamlar, bende Sevtap tan şüpheleniyorum.;D
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 21 Tem 2009 #6,085 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yahu ben yazdım kelebekler vadisini ;D ;D ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 21 Tem 2009 #6,086 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Yunus selamlar, bende Sevtap tan şüpheleniyorum.;D Genişletmek için tıkla ... Bende şüpelendim ama sadece Hakan yada möderler mudahale edebilir
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Yunus selamlar, bende Sevtap tan şüpheleniyorum.;D Genişletmek için tıkla ... Bende şüpelendim ama sadece Hakan yada möderler mudahale edebilir
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 21 Tem 2009 #6,087 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Bu arada abiler ablamar herkeze selam Genişletmek için tıkla ... Selam Yunuscum fastjunkie' Alıntı: Yahu ben yazdım kelebekler vadisini ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Hah gördünüz mü, ben Yavuzcuma öle şeyler ima etmem ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Bu arada abiler ablamar herkeze selam Genişletmek için tıkla ... Selam Yunuscum fastjunkie' Alıntı: Yahu ben yazdım kelebekler vadisini ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Hah gördünüz mü, ben Yavuzcuma öle şeyler ima etmem ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 21 Tem 2009 #6,088 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: hedefin kaçma şansı hiç yok abi, maxi magnum, na böyle gülle gibi birşey atıyor.. eee artık ingiliz samurayları düşünsün... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... o magnumu varya ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: hedefin kaçma şansı hiç yok abi, maxi magnum, na böyle gülle gibi birşey atıyor.. eee artık ingiliz samurayları düşünsün... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... o magnumu varya ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 21 Tem 2009 #6,089 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: o magnumu varya ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... biz karar verdik Onurla aramızda para toplayacağız, Yavuza ömür boyu 5 yıldızda tatil için.;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: o magnumu varya ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... biz karar verdik Onurla aramızda para toplayacağız, Yavuza ömür boyu 5 yıldızda tatil için.;D
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 21 Tem 2009 #6,090 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: o magnumu varya ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... maxi magnum abi.... magnum diyince alınıyor.. ;D ;D yavuz abi ne zaman geliyorsun ankaraya.. özledik gel artık ta bir kutlama yapalım.. 8)
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: o magnumu varya ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... maxi magnum abi.... magnum diyince alınıyor.. ;D ;D yavuz abi ne zaman geliyorsun ankaraya.. özledik gel artık ta bir kutlama yapalım.. 8)
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 21 Tem 2009 #6,091 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: evet bende duydum 110 a inmiş ;D Genişletmek için tıkla ... Sen öyle san 98-100 gidip geliyorum çita gibi koşmaya, balık gibi yüzmeye başladım yandınız varya azdaha zorlarsam bullet proof olucam ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: evet bende duydum 110 a inmiş ;D Genişletmek için tıkla ... Sen öyle san 98-100 gidip geliyorum çita gibi koşmaya, balık gibi yüzmeye başladım yandınız varya azdaha zorlarsam bullet proof olucam ;D ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 21 Tem 2009 #6,092 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: maxi magnum abi.... magnum diyince alınıyor.. ;D ;D yavuz abi ne zaman geliyorsun ankaraya.. özledik gel artık ta bir kutlama yapalım.. 8) Genişletmek için tıkla ... Bir gece ansızın gelebilirim beni bekliyorsan uyumamışsan ahahahahahahahaha
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: maxi magnum abi.... magnum diyince alınıyor.. ;D ;D yavuz abi ne zaman geliyorsun ankaraya.. özledik gel artık ta bir kutlama yapalım.. 8) Genişletmek için tıkla ... Bir gece ansızın gelebilirim beni bekliyorsan uyumamışsan ahahahahahahahaha
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 21 Tem 2009 #6,093 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Sen öyle san 98-100 gidip geliyorum çita gibi koşmaya, balık gibi yüzmeye başladım yandınız varya azdaha zorlarsam bullet proof olucam ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yavuz bunlar boş işler , şöle mangal rakı falan lazım ,bu sıcakta koşup durmaya ne gerek var ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Sen öyle san 98-100 gidip geliyorum çita gibi koşmaya, balık gibi yüzmeye başladım yandınız varya azdaha zorlarsam bullet proof olucam ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yavuz bunlar boş işler , şöle mangal rakı falan lazım ,bu sıcakta koşup durmaya ne gerek var ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 21 Tem 2009 #6,094 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: biz karar verdik Onurla aramızda para toplayacağız, Yavuza ömür boyu 5 yıldızda tatil için.;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D 10 gün yeter bana Günahları direk çizerim ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: biz karar verdik Onurla aramızda para toplayacağız, Yavuza ömür boyu 5 yıldızda tatil için.;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D 10 gün yeter bana Günahları direk çizerim ;D ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 21 Tem 2009 #6,095 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hoş geldin Yavuz abi Bu çekik gözlüler varya sürekli arkandan konuşüyor ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hoş geldin Yavuz abi Bu çekik gözlüler varya sürekli arkandan konuşüyor ;D ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 21 Tem 2009 #6,096 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D 10 gün yeter bana Günahları direk çizerim ;D ;D Genişletmek için tıkla ... baya ucuz kurtulduk .;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D 10 gün yeter bana Günahları direk çizerim ;D ;D Genişletmek için tıkla ... baya ucuz kurtulduk .;D