7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,311,552
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
seni de yormak istemem abicim :D

ama en yakın zaman araç üstündeki yerini alıcaklar

A bar'a tak, üst kısma tepetaklak. Çok şık duruyo ve A-bar'ın iç kısmını tamamen dolduruyo. Sıfır almaya kalksan tekini o fiyata bulamazdın.

Bkz: örnek uygulama.

p1050524_std.jpg

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
hakikaten süper duruyo bende böyle yapıcam ama önce bir vinç tamponu ayarlamam lazım bakalım
Ama Altuğ hava delikleri vardır ters takarsan içine su alır bozulur hava deliklerini aşa getirmeyi unutma

yunusum nasılsın unuttun bizi bakıyorumda
bişeyler sormuştum cevap yazarım dedin nerdeyse üç ay oldu darılıyorum bak..

e.postacı' Alıntı:
yunusum nasılsın unuttun bizi bakıyorumda
bişeyler sormuştum cevap yazarım dedin nerdeyse üç ay oldu darılıyorum bak..
EYYYVAH ::smiley: ::smiley:
Sinan valla işlerim bozuk canım hiçbirşey yapmak istemiyor senin gibi bekleyen çok var unutmuş değilim ;) ;)

yunus bager' Alıntı:
Ama Altuğ hava delikleri vardır ters takarsan içine su alır bozulur hava deliklerini aşa getirmeyi unutma

abi bir yerde ekstrem koşullar ve yoğun yağmur için falan diodu

http://www.roverparts.com/Parts/STC8480GD2K.cfm

olay bu pek sulacak gibi bişey değil

yunus bager' Alıntı:
EYYYVAH ::smiley: ::smiley:
Sinan valla işlerim bozuk canım hiçbirşey yapmak istemiyor senin gibi bekleyen çok var unutmuş değilim ;) ;)
eyvallah unutmadığına sevindim, yalnız canın sıkılmasın iyi zamanına denk gelirse diye hatırlatıyorum..
açıkcası bende uzun zamandır forumda değilim bazı şeyler olup bitiyor canım benimde çok sıkılıyor..yeterki sen iyi ol..

e.postacı' Alıntı:
eyvallah unutmadığına sevindim, yalnız canın sıkılmasın iyi zamanına denk gelirse diye hatırlatıyorum..
açıkcası bende uzun zamandır forumda değilim bazı şeyler olup bitiyor canım benimde çok sıkılıyor..yeterki sen iyi ol..
Zate seni forumda lr buluşmasından sonra 1 defe gördüm kayboldun :smiley:

bunların xenon olanları varmı :D

benim farlar xenon, gerçi offroadcuya yaramaz çok enerji çekiyor dediler ama aydınlatmasıda süper
:smiley:

Tempus' Alıntı:
bunların xenon olanları varmı :D

benim farlar xenon, gerçi offroadcuya yaramaz çok enerji çekiyor dediler ama aydınlatmasıda süper
:smiley:
Oldu birde yanıp sönenler varya (beni deli ediyor) onlardan takalım
Yavvv off roadcıya yakışirmi hiç zenon menon ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR