ndoganci' Alıntı:japonları bende severim, bütün uzakdoğululara karşı kendimi çok yakın hissediyorum...
yunus bager' Alıntı:Dükkanda tek kaldım biri gelsinde degiştirsin beni fırsat kovalıyorlar karıştıracaklar dükkanı ;D ;D
Sizin dükkandada hep şeyler satılıyor ;Dalpaslanepli' Alıntı:Yunus bey bizim dükkan bayağı karışık buyrun isterseniz.![]()
yunus bager' Alıntı:Sizin dükkandada hep şeyler satılıyor ;D
İyi hoşta sizın dükkan karışık bizim dükkanda bütün mallar iyidir (land olsun çamurdan olsun) hesabıalpaslanepli' Alıntı:Alış veriş iyidir abi. Samimiyeti arttırıyor. Gel hele sanada uygun kelepir bir şeyler vardır ;D
yunus bager' Alıntı:İyi hoşta sizın dükkan karışık bizim dükkanda bütün mallar iyidir (land olsun çamurdan olsun) hesabı
şimdi birde ben gelirsem iyice karışır cj,xj,zj vs vs tek hanelere düşersiniz ;D ;D ;D
onun için temkinli davranıyorumyaacemi80' Alıntı:Aman ha kardeş kavgasında ara dayağı yeme gidersende dikkatli ol![]()
yunus bager' Alıntı:onun için temkinli davranıyorumya![]()
ayhanbursa' Alıntı:bi meraba deyip geçeyim dedim ama nostaljik buranın eski bir kokusu var değişik geldi alpaslan sende burdaymışsın ama burda dediğim gi teknoloji yok gelişim yok yok 40 yıllık bir hava hakim ben kimse alınmasında çok duramam astım ım var:
;D