S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 23 Tem 2009 #6,305 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Doğru tahmin ;D ;D Aşağıya da eklemiş utanmaz Kelebekler vadisi diye . Genişletmek için tıkla ... Evet yaa, insan bari "kelebek etkisi" felan der di mi ;D ;D O zaman kelebek kavramı böle daha bir bilimsel hale geliyor ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Doğru tahmin ;D ;D Aşağıya da eklemiş utanmaz Kelebekler vadisi diye . Genişletmek için tıkla ... Evet yaa, insan bari "kelebek etkisi" felan der di mi ;D ;D O zaman kelebek kavramı böle daha bir bilimsel hale geliyor ;D
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 23 Tem 2009 #6,306 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D cinderella balığı dedi yaa Genişletmek için tıkla ... Benim laptop kaplumağa hızında çalışıyor "akıllı çocuk" ;D Ben bir mesaj yazana kadar siz dört tane yazıveriyorsunuz
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D cinderella balığı dedi yaa Genişletmek için tıkla ... Benim laptop kaplumağa hızında çalışıyor "akıllı çocuk" ;D Ben bir mesaj yazana kadar siz dört tane yazıveriyorsunuz
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 23 Tem 2009 #6,307 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Evet yaa, insan bari "kelebek etkisi" felan der di mi ;D ;D O zaman kelebek kavramı böle daha bir bilimsel hale geliyor ;D Genişletmek için tıkla ... Sevtap abla bizde yan çizme yok , ne gördüysek o.. kelebek gördüüüük kelebek yazdık.... ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Evet yaa, insan bari "kelebek etkisi" felan der di mi ;D ;D O zaman kelebek kavramı böle daha bir bilimsel hale geliyor ;D Genişletmek için tıkla ... Sevtap abla bizde yan çizme yok , ne gördüysek o.. kelebek gördüüüük kelebek yazdık.... ;D ;D ;D
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 23 Tem 2009 #6,308 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Sevtap abla bizde yan çizme yok , ne gördüysek o.. kelebek gördüüüük kelebek yazdık.... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bak seen, delikanlıyız diyosun yani Yavuz bunları okumuyor mu diyecem ama off oldu sanırım, ama illaki okuyacak ;D Avatarım ordan anlaşılıyor mu, Dicimon Camel Etabında ;D ;D Anlaşılmıyorsa normal fotoyu koyayım :
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Sevtap abla bizde yan çizme yok , ne gördüysek o.. kelebek gördüüüük kelebek yazdık.... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bak seen, delikanlıyız diyosun yani Yavuz bunları okumuyor mu diyecem ama off oldu sanırım, ama illaki okuyacak ;D Avatarım ordan anlaşılıyor mu, Dicimon Camel Etabında ;D ;D Anlaşılmıyorsa normal fotoyu koyayım :
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 23 Tem 2009 #6,309 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Bak seen, delikanlıyız diyosun yani Yavuz bunları okumuyor mu diyecem ama off oldu sanırım, ama illaki okuyacak ;D Avatarım ordan anlaşılıyor mu, Dicimon Camel Etabında ;D ;D Anlaşılmıyorsa normal fotoyu koyayım : Genişletmek için tıkla ... Koy fotoyu koy ;D ;D Okuyorum herşeyi, Onur bitti okeye dönüyor artık doktor ne yerse yesin dedi ona ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Bak seen, delikanlıyız diyosun yani Yavuz bunları okumuyor mu diyecem ama off oldu sanırım, ama illaki okuyacak ;D Avatarım ordan anlaşılıyor mu, Dicimon Camel Etabında ;D ;D Anlaşılmıyorsa normal fotoyu koyayım : Genişletmek için tıkla ... Koy fotoyu koy ;D ;D Okuyorum herşeyi, Onur bitti okeye dönüyor artık doktor ne yerse yesin dedi ona ;D
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 23 Tem 2009 #6,310 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Koy fotoyu koy ;D ;D Okuyorum herşeyi, Onur bitti okeye dönüyor artık doktor ne yerse yesin dedi ona ;D Genişletmek için tıkla ... abicim aramızı bozmaya çalışıyorlar, tufaya düşüyorsun.. aç gözlerini lütfen... ;D ;D ben yatıyorum yarın finalim var, herkese iyi geceler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Koy fotoyu koy ;D ;D Okuyorum herşeyi, Onur bitti okeye dönüyor artık doktor ne yerse yesin dedi ona ;D Genişletmek için tıkla ... abicim aramızı bozmaya çalışıyorlar, tufaya düşüyorsun.. aç gözlerini lütfen... ;D ;D ben yatıyorum yarın finalim var, herkese iyi geceler
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 23 Tem 2009 #6,311 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: abicim aramızı bozmaya çalışıyorlar, tufaya düşüyorsun.. aç gözlerini lütfen... ;D ;D ben yatıyorum yarın finalim var, herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Onurcum , sınavlarda başarılar. ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: abicim aramızı bozmaya çalışıyorlar, tufaya düşüyorsun.. aç gözlerini lütfen... ;D ;D ben yatıyorum yarın finalim var, herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Onurcum , sınavlarda başarılar. ;D
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 23 Tem 2009 #6,312 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: İyi geceler Onurcum , sınavlarda başarılar. ;D Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum Yavuz abi, görüşmek üzere.. ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: İyi geceler Onurcum , sınavlarda başarılar. ;D Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum Yavuz abi, görüşmek üzere.. ;D
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 23 Tem 2009 #6,313 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Dünyayı silecek açısı kadar görebiliyordum ;D (photo by Hakan Ural) Moab değil ama Şile'deki kayalık parkurun sonu ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Dünyayı silecek açısı kadar görebiliyordum ;D (photo by Hakan Ural) Moab değil ama Şile'deki kayalık parkurun sonu ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 23 Tem 2009 #6,314 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ilk resme bittim tam posterlik olmuş.
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 23 Tem 2009 #6,315 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar üçüde çok güzel bence, Teşekkürler Sevtap, gözümüz gönlümüz açıldı. Arkadaşlar bende yatıryorum sabah erken kalkmam lazım, Herkese iyi geceler.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar üçüde çok güzel bence, Teşekkürler Sevtap, gözümüz gönlümüz açıldı. Arkadaşlar bende yatıryorum sabah erken kalkmam lazım, Herkese iyi geceler.
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 23 Tem 2009 #6,316 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: abicim aramızı bozmaya çalışıyorlar, tufaya düşüyorsun.. aç gözlerini lütfen... ;D ;D ben yatıyorum yarın finalim var, herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ben mi aranızı bozuyorum, her uygun bulduğu ile ittifak yapan da benim dime ;D ;D bar duyunca koş, sıkıya gelince finalim var Bu "abilerim-ablalarım" rolünü de Küçük Emrah'tan bile güzel oynuyorsun
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: abicim aramızı bozmaya çalışıyorlar, tufaya düşüyorsun.. aç gözlerini lütfen... ;D ;D ben yatıyorum yarın finalim var, herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ben mi aranızı bozuyorum, her uygun bulduğu ile ittifak yapan da benim dime ;D ;D bar duyunca koş, sıkıya gelince finalim var Bu "abilerim-ablalarım" rolünü de Küçük Emrah'tan bile güzel oynuyorsun
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 23 Tem 2009 #6,317 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuz iyi geceler, evet üçüde güzel ama favorim 1
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 23 Tem 2009 #6,318 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yatanlara iyi geceler, benim belli olmaz durumum ;D Ahahaha Onurcum gelmiş
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yatanlara iyi geceler, benim belli olmaz durumum ;D Ahahaha Onurcum gelmiş
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 23 Tem 2009 #6,319 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: ben mi aranızı bozuyorum, her uygun bulduğu ile ittifak yapan da benim dime ;D ;D bar duyunca koş, sıkıya gelince finalim var Bu "abilerim-ablalarım" rolünü de Küçük Emrah'tan bile güzel oynuyorsun Genişletmek için tıkla ... eyvah beni tanıdılar ben gaçhayım ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: ben mi aranızı bozuyorum, her uygun bulduğu ile ittifak yapan da benim dime ;D ;D bar duyunca koş, sıkıya gelince finalim var Bu "abilerim-ablalarım" rolünü de Küçük Emrah'tan bile güzel oynuyorsun Genişletmek için tıkla ... eyvah beni tanıdılar ben gaçhayım ;D ;D ;D
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 23 Tem 2009 #6,320 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Dicimon artık tek aracım... Arazide süper, aslında şehiriçinde de iyi, alışıyorum ama keşke diğer sürücüler o tampondan biraz uzak dursa Ne kadar emniyet mesafesini uzun tutarsam tutayım, o mesafeyi kendileri girsin diye ayırdım zanneden uyanıklar olmasa ;D ;D Çok geç olmuş, ben de kaçtım, iyi geceler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Dicimon artık tek aracım... Arazide süper, aslında şehiriçinde de iyi, alışıyorum ama keşke diğer sürücüler o tampondan biraz uzak dursa Ne kadar emniyet mesafesini uzun tutarsam tutayım, o mesafeyi kendileri girsin diye ayırdım zanneden uyanıklar olmasa ;D ;D Çok geç olmuş, ben de kaçtım, iyi geceler