7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,301,115
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Dicimon artık tek aracım...

Arazide süper, aslında şehiriçinde de iyi ama keşke diğer sürücüler o tampondan biraz uzak dursa :mad:

Ne kadar emniyet mesafesini uzun tutarsam tutayım, o mesafeyi kendileri girsin diye ayırdım zanneden uyanıklar olmasa ;D ;D
elemanlarda iyi cesaret var desene.;D
bence çözüm kromajlı tampon ,cherokee de vardı kimse yanaşmak istemiyordu araca.;D

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
elemanlarda iyi cesaret var desene.;D
bence çözüm kromajlı tampon ,cherokee de vardı kimse yanaşmak istemiyordu araca.;D

Herkes kendini süper sürücü sanıyor Kerim :smiley:

Zaten şehiriçindeki ufak kazaların çoğu bu tür arkadaşların hesap yapamamasından kaynaklanıyor...

Öyle bir citroen c4 sağımdan önüme atlarken nasıl olduğunu anlayamadan etekliğini tamponumda bırakmıştı :D :D

SDC' Alıntı:
Ne kadar emniyet mesafesini uzun tutarsam tutayım, o mesafeyi kendileri girsin diye ayırdım zanneden uyanıklar olmasa ;D ;D

Herkese günaydın,

Sevtap işte benim en rahatsız olduğum ve şehir içine aracı sokmak istemeyişimin sebebi bu uyanık geçinenler, şeytan bazen dürtüyor onların derdi sanamı düştü kapat gözünü pert kolleksiyonu yap diye.

Ben önümdeki araçla aramda 3 metre bırakmışsam o benim içindir, araya giren öküz boşluğu yarım metreye indirsin diye değildir ama bunu anlayacak adam da lazım tabi.

ya zaten bizim ülkemizde özellikle ticari araçlar ve şirket araclarını kullanan, aracı umursamayan ve cahil bir kesim. Hem bindikleri araçları çok sağlam sanıryor, hemde sağ şerit boşsa sağdan gazlayıp 140 la giden 2500 kiloluk bir aracın önüne bir anda sağdan makas atarak başlarına neler gelebileceğini hiç hesaba katmıyorlar. Zaten ülkemizde sağ boşsa sağdan gazla sol boşsa soldan gazla gibi bir trafik sistmei oldugundan bunu hakları olarakda görüyorlar.

en son 120-140 arası bir süreatle otobanda giderken opel corsa ile sağımdan bir anda gelip çat diye önüme kırdı ve önüme kırdığında önümdeki araçla arama girdiğinden de frene bastı, sağ tarafımı sürekli kollamadiğim içinde biraz geç gördüm ve üstüne çıkmama 1 -2 cm kala kurtarabildim. henüz çelik tamponum filan yok ama o ufacık opel corsa ya o hızla çarparsam üstelikde hafif çapraz arka köşesinden muhtemelen o araba fırıldağa dönerdi.

zaten trafikde etrafımda saçma sapan araç kullananlardan kendimi sakınarak yol alıyorum sürekli

SDC' Alıntı:
Öyle bir citroen c4 sağımdan önüme atlarken nasıl olduğunu anlayamadan etekliğini tamponumda bırakmıştı :D :D

Bu arkadaş kazanın nasıl gerçekleştiğini polise dakikalarca anlattı, kendini aklayarak ve beni fren yapmamakla suçlayarak...

Ama yine de 8/8 suçlu bulundu ;)

valla ben tampunu yaptirip aracı yükseltince birden önüme kıran makascılara bilerek dokundurucam akıllanmaları için ufak süratlerde :smiley:

Defender kullanırken hiç böyle sorunlarım olmuyor. Sürekli olarak bana geçiş önceliği veriyorlar ;D

1- Zaten sağ şeritte oluyorum, makas atacak yer yok.
2- Standart hali bie diğer sürücüleri kaçıracak kadar korkutucu.

Defender kullanırken hiç böyle sorunlarım olmuyor. Sürekli olarak bana geçiş önceliği veriyorlar ;D

1- Zaten sağ şeritte oluyorum, makas atacak yer yok.
2- Standart hali bie diğer sürücüleri kaçıracak kadar korkutucu.
3- Herkez hazırolda seyrediyor, lambalarda durunca bütün gözler üzerimde oluyor.
4- Sürekli sol seritte gidiyor sadece yokuşlarda sağ şeridi kullanıyorum.

discovery-V8' Alıntı:
Herkese günaydın,

Sevtap işte benim en rahatsız olduğum ve şehir içine aracı sokmak istemeyişimin sebebi bu uyanık geçinenler, şeytan bazen dürtüyor onların derdi sanamı düştü kapat gözünü pert kolleksiyonu yap diye.

Ben önümdeki araçla aramda 3 metre bırakmışsam o benim içindir, araya giren öküz boşluğu yarım metreye indirsin diye değildir ama bunu anlayacak adam da lazım tabi.
bak hala araç diyor,
Beyefendi kamyonunuzu otoparktan çekermisiniz. ;D

1- Nejat
2- Kerim
3- Hakan (hural, Hakan çok ya ;D )
4- Sevtap
5- Onur (ah pardon Onur, seni 1.sırada yazmalıydım :D )

SDC' Alıntı:
1- Nejat
2- Kerim
3- Hakan (hural, Hakan çok ya ;D )
4- Sevtap
5- Onur (ah pardon Onur, seni 1.sırada yazmalıydım :D )

ne oluyor herkes ankarada mı yahu... ;D ben o zaman arayayım mekanı da söyliim akşam misafirlerim var diye... ;D
benim akşama doğru belli olur katılıp katılamayacağım, son günler diye biraz sıkıyorlar. katılmaya çalışıcam.

1- Nejat
2- Kerim
3- Hakan (hural, Hakan çok ya )
4- Sevtap
5- Onur (ah pardon Onur, seni 1.sırada yazmalıydım )
6- Ufuk Abi (Bonusları yeterse ;D)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR