Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
SDC' Alıntı:
Şimdi tüm zamanların en talihsiz ve en ilgisiz pajero kullanıcısı ben mi oluyorum yani :-\
markalar önemli olmakla beraber,araç yorgunluğu ve model eskiliği zor şartlarla birleşince araçlar normal olarak sorun çıkartıyor.
Yıllar plastik aksamın vasfını kaybetmesine neden oluyor,örneğin hortumların ne zaman patlıyacağı belli olmuyor,vs.vs.
uzun km ler gitmiş olan bir aracın metal yorgunluğundan tut,radyatör kanallarının daralmasına kadar bir çok parçası ilk günkü gibi verimli çalışmıyor.vs.vs.
araçın arazi geçmişi varsa ,normalden daha fazla zorlandığı için illaki bütün aksamları ciddi zorluklar görüyor ve parça yorgunluğu başlıyor.
onun için tam olarak en talihsiz ve en ilgisiz kullanıcı sen olmuyorsun, ;D
öyle olsaydı benimde en talihsiz ve en ilgisiz cherokee kullanıcısı olmam gerekirdi.
Yorgun araçlarda ,biraz da başa gelecek sorunları önceden kabul etmek gerekir,
yorgun bir aracı tamamen sıfırlamak ,baştan yaratmak ciddi bir bütçe ( özellikle japonlar da),ve işin doğru yapıldığını denetlemek için de zaman gerektirir.
O yüzden yorgun araçlarla uğraşanların çoğu,aracın gittiği kadar parça değiştirmemeye,parça elden çıkarsa yaptırmaya çalışır.
bu da her dakika başka bir sorunla uğraşmak anlamına gelir.
Bu gün x markası olan bir arkadaş dünya kadar arıza listesi yazdı,çok hatırlamıyorum ama galiba araziyede girmeyen bir araç .
markayı didiklenmemek için yazmıyorum ;D
neyse çok uzattım sonuç olarak bunlar hepimizin başına gelebilir,
eski savaş atları daha çok ilgi ve alaka bekler ve birazda nazlı olurlar.