7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,290,683

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
artik 1 metre dereden sallana sallana gecersin Hadi bakalim

dur daha benimkileri alayım öyle, bunlar emanet, Satılık 2 takım 35 lastik var hesaplı almak isteyen ? ;D ;D

Pazar günü o derin havuzdan çıkarken de rahat çıkmışsın zaten, bir de bunlarla dene bakalım ;D

Abi araç bakıyorum, kaça bırakırsın ;D ;D

SDC' Alıntı:
Pazar günü o derin havuzdan çıkarken de rahat çıkmışsın zaten, bir de bunlarla dene bakalım ;D

Abi araç bakıyorum, kaça bırakırsın ;D ;D

;D ;D çok değer kattım buna artık şemsiye açılamayacak noktaya geldi ;D ;D

Sana bulucaz bir canavar hiç merak etme, Ufuk abiyede bulduk v8 130, orjinal vinçli, webastolu, 38 leri cuk diye oturtacaktı ama fırsatı tepti

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bende 33'-10.5 - 15 arıyorum aklınızda bulunsun.

32 BFG AT var bir takım ama 16 jant , yaparım bir güzellik sana , 38 alıcam para lazım ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sana bulucaz bir canavar hiç merak etme, Ufuk abiyede bulduk v8 130, orjinal vinçli, webastolu, 38 leri cuk diye oturtacaktı ama fırsatı tepti

Ohoo baktığım sümsükleri canavar yapmaya ömrüm yetmez, seninki gibi görkemli bişe alıp off-road kraliçesi olmak istiyorum

Ufuğun almaya gönlü var da "jeep" camiasından tırsıyo ;D ;D

Korkma Ufukcum, sen al LR Kardeşliği seni korur

abla zaten ufuk abide böyle bir kıvılcım bekliyo biraz daha bastırdık mı bu iş olur

tırsıcak bişey yok ki zaten bak boyuna bile yetişemiyolar ;D

Kendimi riske atamam Alirsam ikiside olur isde Sorun olmaz

Farketmez Sevtap LR olsun çamurdan olsun hepsi ilgiyi görünce canavar olur. ;D ;D ;D

jeep gibi öylel SOA yapayım, kurma kolu takayım, makasa meyil vereyim, tam oldu dediğinde yolda gitmez olur, tekrar başa dönersin, LR hesap kitapla yaplır bir kere yapılır taş gibi olur. ;D ;D ;D ;D

Yinemi araya reklam aldik yahu

altug onaran' Alıntı:
abla zaten ufuk abide böyle bir kıvılcım bekliyo biraz daha bastırdık mı bu iş olur

tırsıcak bişey yok ki zaten bak boyuna bile yetişemiyolar ;D

Oldu zatende bir gün düşünemeye kalkınca kaptılar aracı hemen, bulmuşken nikahı kıyacaktı, tecrübesizlik işte ;D ;D ;D

valla denedik bugün v8 li 130 u, o kocaman kasayı bile uçuruyor v8 , benim çok hoşuma gitti.