ufukozkan' Alıntı:artik 1 metre dereden sallana sallana gecersin Hadi bakalim![]()
35" leri Nejat'a ver elinde 33" varsadiscovery-V8' Alıntı:dur daha benimkileri alayım öyle, bunlar emanet, Satılık 2 takım 35 lastik var hesaplı almak isteyen ? ;D ;D
SDC' Alıntı:Pazar günü o derin havuzdan çıkarken de rahat çıkmışsın zaten, bir de bunlarla dene bakalım ;D
Abi araç bakıyorum, kaça bırakırsın ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Bende 33'-10.5 - 15 arıyorum aklınızda bulunsun.
discovery-V8' Alıntı:Sana bulucaz bir canavar hiç merak etme, Ufuk abiyede bulduk v8 130, orjinal vinçli, webastolu, 38 leri cuk diye oturtacaktı ama fırsatı tepti![]()
SDC' Alıntı:Ohoo baktığım sümsükleri canavar yapmaya ömrüm yetmez, seninki gibi görkemli bişe alıp off-road kraliçesi olmak istiyorum![]()
![]()
Ufuğun almaya gönlü var da "jeep" camiasından tırsıyo ;D ;D
Korkma Ufukcum, sen al LR Kardeşliği seni korur![]()
SDC' Alıntı:Ohoo baktığım sümsükleri canavar yapmaya ömrüm yetmez, seninki gibi görkemli bişe alıp off-road kraliçesi olmak istiyorum![]()
![]()
![]()
discovery-V8' Alıntı:Farketmez Sevtap LR olsun çamurdan olsun hepsi ilgiyi görünce canavar olur. ;D ;D ;D
jeep gibi öylel SOA yapayım, kurma kolu takayım, makasa meyil vereyim, tam oldu dediğinde yolda gitmez olur, tekrar başa dönersin, LR hesap kitapla yaplır bir kere yapılır taş gibi olur. ;D ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Kendimi riske atamam Alirsam ikiside olur isde Sorun olmaz![]()
altug onaran' Alıntı:abla zaten ufuk abide böyle bir kıvılcım bekliyo biraz daha bastırdık mı bu iş olur
tırsıcak bişey yok ki zaten bak boyuna bile yetişemiyolar ;D
ufukozkan' Alıntı:Yinemi araya reklam aldik yahu![]()
![]()
![]()