İnanın bende tek kelime ingilizce bilmiyorum kelimeleri ezberlemeye çalışıyorum ;D ;Dferdane gül' Alıntı:Bende tam görünmez olduğumu yada yazımın okunmadığını ya da kahve milletinin misafirperver olmadığını düşünmeye başlamıştım ,nadir yazdığım merhaba yazıma cevap gelmeyince... tam yazacaktım merhabam havada kaldı diye saolun sizden en azından cevap geldi .
Evet sizin yazılarınızı takip etmeye çalısıyor ve dediklerinizi anlamaya gayret ediyorum,okulda yabancı dil ögreniyormuşum gibi geliyor;offroad bana yaaabancı bir dünya ama ögrenmeyi hedefliyorum.Bu nedenleokuyor-takip ediyorum ancak çok nadir yazıyorum.
iyi geceler
çımadığını kim söyledi ;D ;Dufukozkan' Alıntı:38 ci manyaklar diye adimiz cikacaz Yavuz![]()
![]()
![]()
![]()
Olurmu hiç Ferdane ,ferdane gül' Alıntı:Bende tam görünmez olduğumu yada yazımın okunmadığını ya da kahve milletinin misafirperver olmadığını düşünmeye başlamıştım ,nadir yazdığım merhaba yazıma cevap gelmeyince... tam yazacaktım merhabam havada kaldı diye saolun sizden en azından cevap geldi .
Evet yazıları takip etmeye çalısıyor ve dediklerinizi anlamaya gayret ediyorum,okulda yabancı dil ögreniyormuşum gibi geliyor;offroad bana yabancı bir dünya ama ögrenmeyi hedefliyorum.Bu nedenle okuyor-takip ediyorum ancak çok nadir yazıyorum.
iyi geceler
yazargezeryolçizer' Alıntı:Olurmu hiç Ferdane ,
Birbirimeze laf yetiştirmekten atlamışızdır. ;D
birde çok merhaba nasılsın dönmüyor ,konuya bodoslama giriyorsun . ;D
tekrar hoşgeldin .
ferdane gül' Alıntı:Hoşbulduk Kerim,sanırım zamanla karşılıklı alışacagız![]()
Hadi ya cola kutusunu göremiyecekmiyiz , oynamadığına inanmıyorum ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Gece gece bukadar oynayabilidk ;D ben hiç oynayamadım içimde kaldı ;D
Onun içinmi yükseltmeleri istedin ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Gece gece bukadar oynayabilidk ;D ben hiç oynayamadım içimde kaldı ;D
yunus bager' Alıntı:Onun içinmi yükseltmeleri istedin ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Yarinda sen oynarsin ben cekerim Sonrada ben oynarim sen cekersin![]()
![]()
![]()