7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,441,849
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yok abi bizmi bekliycez onların dükkanlarını bence yarın gene gelelim var birkaç kişi onlarda bakıyor ne arıyonuz sizkimsiniz diye soruyor ne bişey diyorlar ;D ;D :

Etiketler

Yücelde vardı BMW koltuklu Niva.. Sefaköyde ucuz.. Uyar LR lara eminim. Yorulmasın kardeşlerimiz

Yunus bey istemiyorsanız gidelim. Ev sahibinin katılım göstermediği muhabbeti ne yapacağız. Kendi dükkanımızda zaten biz bize konuşuyorduk. Lütfen ama katılım gösterin.

Hadi arkadaşlar, biz kalkalım artık. Bir anda.. Zengin kalkışı.. Jeep kalkışı..Yok yaw; o kadar da hızlı değil

Bu dükkanın demek ki bakıcısı çok. Camdan bakıyorlar sadece demek ki. Online üye dolu sayfaya bakan üç kişi muhabbet ediyoruz. De hadi kendi sayfamıza. Benim aldığım ikinci ZJ den bahsedeyim size.

alpaslanepli' Alıntı:
Yunus bey istemiyorsanız gidelim. Ev sahibinin katılım göstermediği muhabbeti ne yapacağız. Kendi dükkanımızda zaten biz bize konuşuyorduk. Lütfen ama katılım gösterin.
Tamam bende gidiyorum zate uslu uslu takılın sagı solu karıştırmayın

alpaslanepli' Alıntı:
...yok böle bişey katılım gösterilmesi için bir de dilek tutulması gerekiyormu mum yakmam adak falan davosa falanda gelmem ;D

Ben de göbeğini kestiğim 5,9 u ballandırayım biraz bari size; hadi arkadaşlar, yeni çay olmuş ocakta..

hasanfb' Alıntı:
NOT: Uğradım kimse yoktu sabah kahvaltıya sizdeyiz.... Bana simit yeterde CJ yede 5 lt yağ ile filtre yeter...

Abi biz gelince gittiler bu manyaklarlamı uğraşacağız dediler herhalde. Bizde kapısını çektik kendi dükkanımıza döndük..

hasanfb' Alıntı:
Nese CJ yi kapıda bırakalımda gelen gideni kolaşan eder abi...

Biz mi sahip çıkalım şimdi dükkana. Geldik ne bir ikram vardı ne bi hoş geldin. Dikkat edersen son iki sayfa mesajlarına bak . muhatap bile olmadılar. Herhalde bırakın bu delileri yokmuş gibi davranın dolanır dolanır giderler dediler... Ama tabi komşuluk hakkı var sen yine dediğin gibi yap.

Sabah yağını benzini suyunu versinler yeter benim cj ye..

Sabah açalım dedik komşu dükkanı anahtarlar bizde nasıl olsa.. Günaydın ..... Bu arada yazılanları okuyorum 4 sayfadır , 3-4 video verip kaçmışlar.. Pencerelere cevap hala yok.. Ben vereyim. O küçük anlamsız pencereler avcılar için tüfeğin ucunu çıkarmaya diye dizayn edilmiş ama sonradan evrimleşmiş. Şİmdi açılmıyor sanırım.. ;D

ayhanbursa' Alıntı:
1 kisede bize hoş geldin demiyo dükkanı boş bırakmışlar 7..24 yazı yo ama ???

2-4 nöbetini Jeep'ci dostlara veriyoruz ;D