KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yok abi bizmi bekliycez onların dükkanlarını bence yarın gene gelelim var birkaç kişi onlarda bakıyor ne arıyonuz sizkimsiniz diye soruyor ne bişey diyorlar ;D ;D :
Yunus bey istemiyorsanız gidelim. Ev sahibinin katılım göstermediği muhabbeti ne yapacağız. Kendi dükkanımızda zaten biz bize konuşuyorduk. Lütfen ama katılım gösterin.
Bu dükkanın demek ki bakıcısı çok. Camdan bakıyorlar sadece demek ki. Online üye dolu sayfaya bakan üç kişi muhabbet ediyoruz. De hadi kendi sayfamıza. Benim aldığım ikinci ZJ den bahsedeyim size.
Yunus bey istemiyorsanız gidelim. Ev sahibinin katılım göstermediği muhabbeti ne yapacağız. Kendi dükkanımızda zaten biz bize konuşuyorduk. Lütfen ama katılım gösterin.
Biz mi sahip çıkalım şimdi dükkana. Geldik ne bir ikram vardı ne bi hoş geldin. Dikkat edersen son iki sayfa mesajlarına bak . muhatap bile olmadılar. Herhalde bırakın bu delileri yokmuş gibi davranın dolanır dolanır giderler dediler... Ama tabi komşuluk hakkı var sen yine dediğin gibi yap.
Biz mi sahip çıkalım şimdi dükkana. Geldik ne bir ikram vardı ne bi hoş geldin. Dikkat edersen son iki sayfa mesajlarına bak . muhatap bile olmadılar. Herhalde bırakın bu delileri yokmuş gibi davranın dolanır dolanır giderler dediler... Ama tabi komşuluk hakkı var sen yine dediğin gibi yap.
Sabah açalım dedik komşu dükkanı anahtarlar bizde nasıl olsa.. Günaydın ..... Bu arada yazılanları okuyorum 4 sayfadır , 3-4 video verip kaçmışlar.. Pencerelere cevap hala yok.. Ben vereyim. O küçük anlamsız pencereler avcılar için tüfeğin ucunu çıkarmaya diye dizayn edilmiş ama sonradan evrimleşmiş. Şİmdi açılmıyor sanırım.. ;D