7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,440,361
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
İyi akşamlar Hakan bizim burada geleneksel Göç Ateşi şenlikleri vardı bu gün ordaydım Benim ihtiyar aslanı oğlum aldı banada Motorsiklet kaldı bu gün onla idare ettim. :D

Motor üstünde bayaa karizmatik poz vermişsin Mete hocam ;D Şenlikler de bayaa güzel geçmiş, hele o koca kazanda pişen aşlar ne güzel olmuştur.

Etiketler

Evet Kurtkaya üç ayrı yerde kazan kaynatıyoruz ve katılanlardan tek istediğimiz yemek alacak kaplarını getirmek oluyor. Çay ve yemek bizim tarafımızdan karşılanıyor.
Motorun üzerinde de tam harakat ediyordum bizim çocuklar bi dakka baba fotoğraf çekiyoruz dediler durdum öyle çıkmış işte.

acemi80' Alıntı:
Çin malı geçici olarak aldım elimde kaldı
Bizim bu günkü şenlikten fotoğraflar motorumda gözüküyor orda

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33443.0

Ellerinize Sağlık,

Fotolar çok güzel, paylaşımınız için teşekkürler. Sizi ve motorunuzu net gördüm :smiley: Çin min canavar gibi abi, az yakması A noktasından B noktasına götürsün yeter. Maliye Bakanı yemin ettirdi, 2 tekerlek yasak. Nişanlı olduğumz dönemlerde sıkı bir kaza yaptım, kask olmasaydı beynim kaldırıma yapışmıştı. Olayın şokunu atlattıktan sonra kaskı çıkarttığımda ne kadar önemli bir malzeme olduğunu bir kere daha gördüm; kaskın sol tarafı boydan boya traşlanmış, asfaltta bulunan taşlar saplanmıştı ??? Nasıl düşüp nasıl kafamı çarptıysam ? Çok şükür kırık ve çıkıksız atlattım kazayı...
Yanlış anlamayın motordan soğutmak için yazmadım. Tam aksine motorsikleti destekliyorum ama lütfen kasksız motora binmeyin lütfen... 5 yıl motokuryelik yaptım İstanbul trafiğinde 1 kere kaza yapmadım, ama düştüğümde kurye değildim ve mahalle arasında 30 km. sürat yapıyordum. Allah korusun aman abi

Saygılarımla.

Haklısın hakan motorsiklet kullanırken çok dikkatli olmak lazım kask 1 tane idi arkaya küçük oğlum bindi baba bende seninle geleyim diye mecburen kaskı ona verdim. Malum çocuklarımız bizden kıymetli :smiley:

Bende uzun zamandır motorsiklet kullanırım allaha şükür bu güne kadar hiç kaza yapmadım
Bak sana bir fotoğrafımı göstereyim fotoğraf 1963 yılında çekilmiş

motor.jpg

acemi80' Alıntı:
Bende uzun zamandır motorsiklet kullanırım allaha şükür bu güne kadar hiç kaza yapmadım

Yıl 63. 12 yaşında motora binmişsin Mete hocam büyük şans.

acemi80' Alıntı:

Nostalji :'( ,

Harika bir fotograf Mete Abi. 46 sene seleye oturmuş bir usta ve 0 kaza. Tebrik ederim ve kazasız belasız nice yıllar dilerim.

Müşteriler yok abi hayır mı ? Gezi sonrası bir yorgunluk mu?

Nejat abi, siz ve ben ;D bu akşam işler kesat

Oğullarıda buralarda ama babalarına görünmeden sigara içmeyemi gittiler ne?

nkurtkaya' Alıntı:
Yıl 63. 12 yaşında motora binmişsin Mete hocam büyük şans.

Evet kutkaya babamda 74 yaşına kadar motorsiklete bindi arabayı hiç sevmezdi bizde çocuk yaşta bütün ailecek öğrendik motoru ve aşıyı aldık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR