7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,442,152

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ndoganci' Alıntı:
yahu ne sıcak bir gündü bugün, iç iç iç gene soğutamadım motoru...

Naci Abi,

Klübün Dereağzında bulunan havuza gittim bugün. Rüzgar burundan esiyor, efil efil valla ;D Alo deseydin kardeşine beraber giderdik

Valla ayıptır söölemesi ben de tüm gün havuz başında, biraz güneşlen biraz serinle, birhayli mangal nimetleriyle geçirdim pazarı. Yapaydık bi program giderdik ormana.

Bizim havuz zaten sürekli (!) taşıyo, fark edilmezdi. Okuldaki havuz problemleri için ne saçma şey ne işe yarar diyenlere ibret olsun diye yapmışlar bizim havuzu. sürekli taşıp bahçe çimenlerini suluyor, öbür yandan bir musluk dolduruyor.
Şimdi soru şu: Çimenler ayda 1 cm uzayacak kadar su taştığına göre dakikada 1 lt su akan kaç musluk havuzu dolu tutar?

ndoganci' Alıntı:
ben mayoyla pek güzel görüntü vermiyorum, birde atlayınca havuz taşıyor nedense...

neajtcım

bu saatte sen bunlara kafa yorma, sadece atla ve taşır gitsin...

ben sızmaya gidiyorum

yaşasın klimaaaaaaaaaaaaaa

ndoganci' Alıntı:
ben mayoyla pek güzel görüntü vermiyorum, birde atlayınca havuz taşıyor nedense...

;D ;D ;D

Abi bizde de JONY WEİSMÜLLER (ilk Tarzan'ı oynayan yüzücü) vücudu yok ki :D Yan hava yastıkları bol olan100 kg'luk bir adamım bende. Mümkün olduğunca merdivenden girdim havuza ;D Yazık insanlara katil balina orca zannettiler ilk başta :D

nkurtkaya' Alıntı:
Bizim havuz zaten sürekli (!) taşıyo, fark edilmezdi. Okuldaki havuz problemleri için ne saçma şey ne işe yarar diyenlere ibret olsun diye yapmışlar bizim havuzu. sürekli taşıp bahçe çimenlerini suluyor, öbür yandan bir musluk dolduruyor.
Şimdi soru şu: Çimenler ayda 1 cm uzayacak kadar su taştığına göre dakikada 1 lt su akan kaç musluk havuzu dolu tutar?

Nejat Abi,

Naci abi bitti okeye dönüyor ;D Sanırım muhabbete sabah devam edecek :D

HakanBastoncu' Alıntı:
;D ;D ;D

Abi bizde de JONY WEİSMÜLLER (ilk Tarzan'ı oynayan yüzücü) vücudu yok ki :D Yan hava yastıkları bol olan100 kg'luk bir adamım bende. Mümkün olduğunca merdivenden girdim havuza ;D Yazık insanlara katil balina orca zannettiler ilk başta :D

:D :D :D

Ufuk abi board oyununa fena kaptırmıştın, merak ettik valla.

nkurtkaya' Alıntı:
Yan dükkandakiler iyimi yaaa, ses seda yok...

Abi muhtemelen saat 1- 1,5 gibi düşmeye başlarlar ;D Kolay değil sarsıntılı, sesli araçlarla off road yapmak ;D Hele kamyon ve çekiciyle sanayiye uğradılarsa eve gelip duş almaları, kendilerine gelmeleri ciddi zaman alır. Anca abicim anca.... :D

HakanBastoncu' Alıntı:
Abi muhtemelen saat 1- 1,5 gibi düşmeye başlarlar ;D Kolay değil sarsıntılı, sesli araçlarla off road yapmak ;D Hele kamyon ve çekiciyle sanayiye uğradılarsa eve gelip duş almaları, kendilerine gelmeleri ciddi zaman alır. Anca abicim anca.... :D

Hakan Hocam Land'lerden mi bahsediyorsun yoksa ? Bizde Land kullanan yok ki :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR