7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,293,130
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yok Kerim abi geldim ben.. Cumartesi Yavuz abimdeyim. Biraz bizim okulda takılıp piyasa yapacağız.. ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D

Benim gözler kapanıyor , hepinize iyi geceler sabah erken işim var.

cumartesi görüşürüz abicim, dediklerimi unutma, bilkent.. drunk... etiler bebek ulus akmerkez...

;D ;D ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Yok Kerim abi geldim ben.. Cumartesi Yavuz abimdeyim. Biraz bizim okulda takılıp piyasa yapacağız.. ;D ;D

Gözümü oydur defender sana kalsın diimi yemezler ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Defenderle uğraşanın normal hali ;D

Bugün Ufuk abiyide defendercı yaptım öğleden sonra bütün ön tarafı söktük , erkenden uyumuş baksana ;D ama çok şey öğrendi , bolca hakkari toprağı çıkartık hatta tozlarını hep ona yutturdum ;D ;D

Yaa Yunuscum degistir su avatarini yahu Sana yakismiyor

Bak beni bile defender da calistiriyolar

Daha oncede aciklamisdim Defender bende kekeleme yapiyor Bende dr a gittim

Dr da dediki maden alerji yapiyor o zaman biraz defenderla vakit gecir ki vucut bu alerjiyi , kekelemeni kesebilsin dedi Bagisiklik kazansin

isin ozu bu arkadaslar Dr tavsiyesi ile bulunuyorum defenderin yaninda Yoksa ne isim olur defenderla mefendirla

Yoğun istek üzerine avatar resmi değiştirilmiştir en yakın zamanda yeni off road gezilerinden yeni bir avatar resmi ayarlanacaktır ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Yoğun istek üzerine avatar resmi değiştirilmiştir en yakın zamanda yeni off road gezilerinden yeni bir avatar resmi ayarlanacaktır ;D ;D

Bu fena degil Biraz uzamis gibi fotograf ama neyse artik

fastjunkie' Alıntı:
Abicim Defender o, gerekirse yokuş inerken uzar...
;D ;D
Tamam hadi onuda değişecem çok mana buldunuz madem öyle sorayım fotoları nasıl küçültmeliyim yoksa koyacak foto çok