7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,292,329

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Yok Kerim abi geldim ben.. Cumartesi Yavuz abimdeyim. Biraz bizim okulda takılıp piyasa yapacağız.. ;) ;D ;D

Gözümü oydur defender sana kalsın diimi yemezler ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Defenderle uğraşanın normal hali ;D

Bugün Ufuk abiyide defendercı yaptım öğleden sonra bütün ön tarafı söktük , erkenden uyumuş baksana ;D ama çok şey öğrendi , bolca hakkari toprağı çıkartık hatta tozlarını hep ona yutturdum ;D ;D

Yaa Yunuscum degistir su avatarini yahu Sana yakismiyor

Bak beni bile defender da calistiriyolar

Daha oncede aciklamisdim Defender bende kekeleme yapiyor Bende dr a gittim

Dr da dediki maden alerji yapiyor o zaman biraz defenderla vakit gecir ki vucut bu alerjiyi , kekelemeni kesebilsin dedi Bagisiklik kazansin

isin ozu bu arkadaslar Dr tavsiyesi ile bulunuyorum defenderin yaninda Yoksa ne isim olur defenderla mefendirla :D :D :D :D

ufukozkan' Alıntı:
Yaa Yunuscum degistir su avatarini yahu Sana yakismiyor

Bak beni bile defender da calistiriyolar

Daha oncede aciklamisdim Defender bende kekeleme yapiyor Bende dr a gittim

Dr da dediki maden alerji yapiyor o zaman biraz defenderla vakit gecir ki vucut bu alerjiyi , kekelemeni kesebilsin dedi Bagisiklik kazansin

isin ozu bu arkadaslar Dr tavsiyesi ile bulunuyorum defenderin yaninda Yoksa ne isim olur defenderla mefendirla :D :D :D :D
Yoğun istek üzerine avatar resmi değiştirilmiştir en yakın zamanda yeni off road gezilerinden yeni bir avatar resmi ayarlanacaktır :smiley: ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Yoğun istek üzerine avatar resmi değiştirilmiştir en yakın zamanda yeni off road gezilerinden yeni bir avatar resmi ayarlanacaktır :smiley: ;D ;D

Bu fena degil Biraz uzamis gibi fotograf ama neyse artik :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR