7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,299,765

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
ben burayayım, merak etme ;D

Oooo Sevtap abla senin de içinde mi vardı LRcılık nedir, tüm camiayı sahiplendin ;D

Yavuz abi bu arada rüyamda seni gördüm, Duru'ylaydın, bi baktım Disco'nun lastikleri 195-75-14 mı ne yapmışsın, kaykay gibi olmuş senin Disco anlayacağın ;D .. Dedim abi ne oldu 35 lere 38 lere, sen de "akü patladı, bundan büyük lastik takamam artık" tarzı bişiler dedin ;D ;D... Bu sana bi uyarı olabilir abi ona göre uyarayım dedim. ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Oooo Sevtap abla senin de içinde mi vardı LRcılık nedir, tüm camiayı sahiplendin ;D

Akıllım ben zaten fahri Land Rover'ci olarak hep sahipleniyordum ki ;D ;D

Şimdi gerçek oldu, tabi daha çok sahiplenicem. İstersen sende ufaktan fahri üyelikle başla, arkası geliyor

Çok komik yahu ;D ;D ;D

Google da "kelebek land rover cılar" yazıp Türkçe sayfalarda aratınca birinci sırada bu başlık geliyor

Uzun yol sayılmaz ama epey uzun sürdü Kerim ;D

Hakkını yemeyeyim Elizabeth çok rahattı ama bu şartlarda hiç tanımadığım bir araçla, tek başına yola çıkmak çok akıllıca değilmiş :-\

Kötü olan hava şartları, berbat görüş alanı ve canavar şeklinde, tıka basa yüklü oldukları halde Allah ne verdiyse gazlayıp gelen tır ve kamyonlardı

Hepsi beni solladı :-[

Azzz kaldı, hepsi asimile olmak üzere 8)

ahahaha Kerimi az önce bu başlığa bakarken yakaladım ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39228.msg395307#msg395307

Elizabet'i Belgrad ormanı çağırıyor

nkurtkaya' Alıntı:
Elizabet'i Belgrad ormanı çağırıyor

Bu çağrı, yolu Bengal Ormanlarına düşen yabancılara, "Fantom, ölümsüz ruh" diye fısıldayan ağaçların yaptığı gibi bir şey mi ;D ;D ;D