7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,307,687
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yavuz abi bu sabah Ankaraya gelecektim ama olmadı :( abilerim gidecek belki koca oğlanı görme fırsatım olurdu olurmuydu acaba ???

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi bu sabah Ankaraya gelecektim ama olmadı :( abilerim gidecek belki koca oğlanı görme fırsatım olurdu olurmuydu acaba ???

yarın ankarardayım , pazar galiba kirmirde Ereni boğucaz, Kerimin depoyu küçültücez biraz daha ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Kayıt yoktu dimi ,iyice batmıyayım ;D

Bence kesin vardır ;D

Durumunu hiç iyi görmüyorum Kerim, DEfender ilanlarına bak, XJ muhabbeti yap, Capon kullan. Kimlik bunalımı başgöstermiş. Sana Defender ile bir gün off-road gezisi tavsiye ediyorum, tüm dertlerin bitiyor ve yepyeni bir derdin oluyor ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Bence kesin vardır ;D

Durumunu hiç iyi görmüyorum Kerim, DEfender ilanlarına bak, XJ muhabbeti yap, Capon kullan. Kimlik bunalımı başgöstermiş. Sana Defender ile bir gün off-road gezisi tavsiye ediyorum, tüm dertlerin bitiyor ve yepyeni bir derdin oluyor ;D ;D ;D
Evet hakikaten kafa çok karışık ;D
Allahtan para yokta çok kaşıntı tutmuyor ;D

discovery-V8' Alıntı:
çelikel , ekmek kamyoneti var hani kapalı kasa ;D ;D ;D

o nasıl LRO oluyor ki, t*y*t* cı değil mi Umut ::smiley:

fırıncı arabasıyla onu aldılar ve beni almazlarsa hepsini (lro) yolarım ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:

fırıncı arabasıyla onu aldılar ve beni almazlarsa hepsini (ıro) yolarım ;D ;D ;D

Fırıncı arabasından önce kullandığı manavcı kamyonetinden önce 300Tdi Defender'ı vardı ya... oradan geliyo...

SDC' Alıntı:

fırıncı arabasıyla onu aldılar ve beni almazlarsa hepsini (ıro) yolarım ;D ;D ;D
xxxxta diyecektin :smiley: eski defederci o bakımdan ;) yapışmış kalmış atamıyorlar ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR