7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,382,985
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

İyi hatırlattın yavuz, onurun okulunu ve bölümünü öğrenebilirsem büyük ihtimalle bende yardımcı olabilirim ;D meslektaşlarıma onurla ilgilenmelerini söyleyebiliriz ;D ;D ;D

Etiketler

Mete Abi hoşgeldin :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yavuzu da alıp bir bakmaya gidelim araca,
bu fiyata kredi kartı taksidi bile yaparız ;D

Kerim böyle yaparsın belki :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13199.msg91262#msg91262

Hoş bulduk sevtap bacı gelir gelmez koyu bir muhabbetin içinde buldum kendimi aileme kavuşmuş gibiyim

SDC' Alıntı:
Kerim böyle yaparsın belki :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13199.msg91262#msg91262

Bu araçta
motor ,ön izgara ,farlar, kapılar,aynalar, ön göhus,torpido defender ve seri 3 parçaları var diğer hiçbir parçası LR değildir

Pardon seri 2 diyecektim

yunus bager' Alıntı:
Bu araçta
motor ,ön izgara ,farlar, kapılar,aynalar, ön göhus,torpido defender ve seri 3 parçaları var diğer hiçbir parçası LR değildir

Pardon seri 2 diyecektim

e abi silip seri 2 yazsaydın ya ;D ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Bak şimdi konuyu nereye getirdi
ne oldu senin akraksiyonlu capon fotoları sen ondan haber ver :smiley: ;D ;D ;D

Doymadı adam atraksiyona ;D Baksana 2 3 sayfa öncesine.. Atraksiyonun mafyası var;D
ben kaçar sabah dersim var iyi geceler herkesee. :smiley:

hahhahahaheahahahhahahahah alın size atraksiyon

AMERİKAN & JAPON GÖREN MASUM LR'Cİ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

off Yavuz abi ya, varya biz istesek tüm gün seni takip etsek bu kadar falso yakalayamazdık ya ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Doymadı adam atraksiyona ;D Baksana 2 3 sayfa öncesine.. Atraksiyonun mafyası var;D
ben kaçar sabah dersim var iyi geceler herkesee. :smiley:
Sen çabuk Gaç alıştık artık sıkışınca gacıyorsun ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Sen çabuk Gaç alıştık artık sıkışınca gacıyorsun ;D ;D ;D

Vallahi gachıyorum da geberdim gülmekten mübarek gecede ;D
haydi sabah okulum var, uyku vakti geldi... ;D ;D ;D
Yavuz abi sakin ol abi, senin kadar kıvrak değil bu araçlar abi, yana falan atla kurtulursun ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Gezinize henüz baktım onur gerçekten cesaretine hayranım :D

;D Abi cesaret değil bu, vallahi gördüğümü koyuyorum. Herşey ortada işte... Varsa ekstra yaptığım birşey söyleyin ;D Tüm pozları kendi vermiş adam, stüdyo ortamı değil bişi değil ;D ;D
Var mı başka Yavuz abim gibi kaçan, aracı marş basmayan, kaput açan resimlerde videolarda ?? ;D ;D ;D Allah adamı böyle yapar ;D Sıra Yunus ustamda sanırım, ilahi adalet bu ;D

Fotoşop olmadığıda muhakkak ama yinede tehlikeli sularda geziniyorsun derim ben

acemi80' Alıntı:
Fotoşop olmadığıda muhakkak ama yinede tehlikeli sularda geziniyorsun derim ben

Valla benim yaptığım birşey yok.. ne oldum değil ne olucam demeli insan ;D ;D koskoca LR sahiplerinin düştüğü hallere bak Mete abi.. ;D
Ben yatıyorum artık iyi geceler herkese :smiley: Yavuz abi de yok ortalarda kesin Photoshop işlerinde haa ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR