7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,384,766
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bizim seri leri yabana atmamak lazım toyotanın çıkmaya çabaladığı yer yaylada benim evin karşında her gün çıktığım park yeri gibi bir şey

parkyeri.jpg

Etiketler

Bu resimdeki yere ben sürekli tam yüklü olarak 4x4 e ihtiyaç duymadan çıkıyorum Benim park yerim ve tabii olarak burdan çok daha dik yerlerde beni hiç mahçup etmedi

acemi80' Alıntı:
Bizim seri leri yabana atmamak lazım toyotanın çıkmaya çabaladığı yer yaylada benim evin karşında her gün çıktığım park yeri gibi bir şey

Mete abi hep öyle zaten burayıda ne CJ ler ne mitsubishiler, ne toyotalar denedi 25 denemede zor çıktılar ;D ;D ;D

th_M2U00089.jpg

Senin aracında maşallahı var orayı da çıkamamakta haklılar.

Kerim gardaşım buradaki eğimle yavuzun çıktığı yer nerdeyse yarı yarıya farklı

discovery-V8' Alıntı:
efendim canım? yukarıda başka araba görüyormusun ;D ;D ;D o buzu karı kim eritmiş ;D ;D ;D

Eşele eşele çamura getir çık oohh ;D ;D

Kerim abim standart aracıyla çıkıyor bee.. işte gerçek arazi aracı.. bu kış ben de deneyeceğim.
;D ;D

acemi80' Alıntı:
Kerim gardaşım buradaki eğimle yavuzun çıktığı yer nerdeyse yarı yarıya farklı

Kerim burayı çıkışını hatırlamıyorki zaten , fotoda benim makinayla çekilmiş galiba ;D ;D ;D Kerim in bu uçuştan sonra araçtan inişi hatırlıyorum , araç yere inmiştide Kerim inememişti, karşı tarafta Land bar vardı ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Eşele eşele çamura getir çık oohh ;D ;D

Kerim abim standart aracıyla çıkıyor bee.. işte gerçek arazi aracı.. bu kış ben de deneyeceğim.
;D ;D

Aaaaa zaten denemezsen ben kuyruğumda çıkarırım seni karşı tarafa orada bırakırım nasıl dönersen dön ;D ;D ;D

ONURA RAKİP ÇIKTI

http://s590.photobucket.com/albums/ss350/vartex80/?action=view&current=SV_A0097.flv

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR