mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 20 Eyl 2009 #7,857 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Hocam ne yapıyorsun yav gece gece ;D hemde dizelmiş tam bana göre 8) Genişletmek için tıkla ... Evet ilk görüşte aşık oldum. Elizabet'i de bu sebeble sevdim zaten
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Hocam ne yapıyorsun yav gece gece ;D hemde dizelmiş tam bana göre 8) Genişletmek için tıkla ... Evet ilk görüşte aşık oldum. Elizabet'i de bu sebeble sevdim zaten
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 20 Eyl 2009 #7,858 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Mete hocam aracın bütün resimlei 367 . sayfada arada bakıyorum . ;D Genişletmek için tıkla ... Baktım saol ben yaylada iken geçen haberlerden olduğundan kaçırmışım herşeyiyle çok güzel
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Mete hocam aracın bütün resimlei 367 . sayfada arada bakıyorum . ;D Genişletmek için tıkla ... Baktım saol ben yaylada iken geçen haberlerden olduğundan kaçırmışım herşeyiyle çok güzel
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 20 Eyl 2009 #7,859 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Oooo süpermiş, hemde kraliçe yeşili bu da, ensevdiğim LR rengi Genişletmek için tıkla ... İlerde möodifiye etmek istersen bir fikir verebilir. Ama sanki biraz daha erkeksi duruyor daha kemikli. Sizinki biraz daha kibar
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Oooo süpermiş, hemde kraliçe yeşili bu da, ensevdiğim LR rengi Genişletmek için tıkla ... İlerde möodifiye etmek istersen bir fikir verebilir. Ama sanki biraz daha erkeksi duruyor daha kemikli. Sizinki biraz daha kibar
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 20 Eyl 2009 #7,860 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Evet ilk görüşte aşık oldum. Elizabet'i de bu sebeble sevdim zaten Genişletmek için tıkla ... Aşk derken hocam dikkatli ol havalar soğudu
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: Evet ilk görüşte aşık oldum. Elizabet'i de bu sebeble sevdim zaten Genişletmek için tıkla ... Aşk derken hocam dikkatli ol havalar soğudu
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 20 Eyl 2009 #7,861 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Mete Hocam resim ,benim galeriye kopyalandı. ilerisi için güzel bir referans olur ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Mete Hocam resim ,benim galeriye kopyalandı. ilerisi için güzel bir referans olur ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 20 Eyl 2009 #7,862 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Herkeze iyi geceler benden bu kadar selamlar saygılar...
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 20 Eyl 2009 #7,863 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Herkeze iyi geceler benden bu kadar selamlar saygılar... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler. Ben de kaçar, iyi geceler, iyi bayramlar herkese tekrar..
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Herkeze iyi geceler benden bu kadar selamlar saygılar... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler. Ben de kaçar, iyi geceler, iyi bayramlar herkese tekrar..
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 20 Eyl 2009 #7,864 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Aşk derken hocam dikkatli ol havalar soğudu Genişletmek için tıkla ... Naparsın Yunus uzatmaları oynuyoruz bunlarla teselli oluyoruz
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Aşk derken hocam dikkatli ol havalar soğudu Genişletmek için tıkla ... Naparsın Yunus uzatmaları oynuyoruz bunlarla teselli oluyoruz
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 20 Eyl 2009 #7,865 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yunus iyi geceler, bu arada defender 90,ların arka koltuğklarını,araç koltuğu gibi yapabilirmiyiz
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yunus iyi geceler, bu arada defender 90,ların arka koltuğklarını,araç koltuğu gibi yapabilirmiyiz
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 20 Eyl 2009 #7,866 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: İlerde möodifiye etmek istersen bir fikir verebilir. Ama sanki biraz daha erkeksi duruyor daha kemikli. Sizinki biraz daha kibar Genişletmek için tıkla ... Evet çok iyi bir model olur modifiye için ama daha çok çalışmam lazım çookk ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar acemi80' Alıntı: İlerde möodifiye etmek istersen bir fikir verebilir. Ama sanki biraz daha erkeksi duruyor daha kemikli. Sizinki biraz daha kibar Genişletmek için tıkla ... Evet çok iyi bir model olur modifiye için ama daha çok çalışmam lazım çookk ;D ;D
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 20 Eyl 2009 #7,867 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ayrıla arkadaşlara iyi geceler iyi bayramlar
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 20 Eyl 2009 #7,868 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Mete Hocam resim ,benim galeriye kopyalandı. ilerisi için güzel bir referans olur ;D Genişletmek için tıkla ... İlerisi derken ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Mete Hocam resim ,benim galeriye kopyalandı. ilerisi için güzel bir referans olur ;D Genişletmek için tıkla ... İlerisi derken ;D ;D
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 20 Eyl 2009 #7,869 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Evet çok iyi bir model olur modifiye için ama daha çok çalışmam lazım çookk ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Denizi geçmişsiniz bundan sonrası kolay.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Evet çok iyi bir model olur modifiye için ama daha çok çalışmam lazım çookk ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Denizi geçmişsiniz bundan sonrası kolay.
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 20 Eyl 2009 #7,870 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: İlerisi derken ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Belki yarın, belki yarından da yakın. Önce düze çıkmak lazım ama ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: İlerisi derken ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Belki yarın, belki yarından da yakın. Önce düze çıkmak lazım ama ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 20 Eyl 2009 #7,871 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Yunus iyi geceler, bu arada defender 90,ların arka koltuğklarını,araç koltuğu gibi yapabilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... Olmaz diye bişey yok ama sadece yanlara 2 koltuk olur önden arakaya geçiş olmaz mecburen arakadan bililiyor o şekilde olanlar var
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Yunus iyi geceler, bu arada defender 90,ların arka koltuğklarını,araç koltuğu gibi yapabilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... Olmaz diye bişey yok ama sadece yanlara 2 koltuk olur önden arakaya geçiş olmaz mecburen arakadan bililiyor o şekilde olanlar var
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 20 Eyl 2009 #7,872 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Yunus iyi geceler, bu arada defender 90,ların arka koltuğklarını,araç koltuğu gibi yapabilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... Ben bir ingiliz sitesinde görmüştüm yanlara katlanan iki koltuk koymuşlardı çok şıktı yeni modellerindeydi galiba
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Yunus iyi geceler, bu arada defender 90,ların arka koltuğklarını,araç koltuğu gibi yapabilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... Ben bir ingiliz sitesinde görmüştüm yanlara katlanan iki koltuk koymuşlardı çok şıktı yeni modellerindeydi galiba