7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,389,090
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

İşte benim arabamda bana en çok sıkıntı veren buydu. 5 ileri veya 6 ileri olmalı diyordum onuda yapmışlar demekki

Etiketler

acemi80' Alıntı:
İşte benim arabamda bana en çok sıkıntı veren buydu. 5 ileri veya 6 ileri olmalı diyordum onuda yapmışlar demekki
land rover'in en sevdiğim yanı hiçbir modelinde sıtandart araç üretmemiştir her modelinde her parçasında illaki bir iyileştirme vardır
mesela bizdeki lt 77 defender şanzımanı her modelinde farklı iyileştirmeler vardır istese aynı şanzımanı (diğer markalarda olduğu gibi )
yıllarca üretebilirdi

acemi80' Alıntı:
Hocam senin araçta 4, vides şanzıman girişi ve cıkışi eşit devire gelir yanlız arazı şanzımanında istenilen devire ulaşır
lt 77 defender şanzımanında ise 5, vides motor devrinden bir üst devire geçer bununda amacı rahatlatma videsi olarak geçer
hatta şanzımanın içinde bile değildir arkasındadır

Aslında benim işimigörecek olan senin aracın çift kabin olanı, ailem 5 kişi yaylaya zaman zaman yükte götürüyorum

http://www.sahibinden.com/land_rover_serie_iii_trophy_fiyati_ihtiyactan_dustu_-90WQQaXQQ12111354WQQpXQQdisplayitem

Bu ilandaki araba benim için en iyisi imiş ama kullanmayınca bilemedik. Bir ara benim arabayı satışa sunup satabilirsem böyle birşeymi alsam ne yapsam?

acemi80' Alıntı:
Aslında benim işimigörecek olan senin aracın çift kabin olanı, ailem 5 kişi yaylaya zaman zaman yükte götürüyorum

http://www.sahibinden.com/land_rover_serie_iii_trophy_fiyati_ihtiyactan_dustu_-90WQQaXQQ12111354WQQpXQQdisplayitem

Bu ilandaki araba benim için en iyisi imiş ama kullanmayınca bilemedik. Bir ara benim arabayı satışa sunup satabilirsem böyle birşeymi alsam ne yapsam?
Abi yanlış anlama ama serilerden uzak dur derim aynı paraya iş görebilen 110 defenderde bulabilirsin
zate bize sormadan araç alacagını zannetmiyorum senin yeterki niyetin belli olsun gerisi kolay

Dediğim gibi benim gözüm çift kabinlerde o da 130 oluyor galiba onlarında ucuz ve bakımlısını bulmak zor

Saol ufuk sanada iyi bayramlar. Yavuzla olan Muhteşem maceranıza baktım kıskandım

acemi80' Alıntı:
Dediğim gibi benim gözüm çift kabinlerde o da 130 oluyor galiba onlarında ucuz ve bakımlısını bulmak zor

Mete abi, neden 130? 110 arkası kapalı daha iyi görmez mi işini? İstersen arkaya 2-3 kişi daha otursun istersen yük taşı. 110 iyidir derim ben.

acemi80' Alıntı:

110" defenderler daha kullanışlıdır ama tabi 5 kişikik bir aileye 130" dcpu tam ideal olabilir ama bagajındada fazladan 4 kişi binebilir yada istediğin kadarda yükleyebilirsin
çok uggun fiyatlara 110" sw bilabilirsin ama 130"dcpu ucuza bulmak epeyce zordur

nkurtkaya' Alıntı:
Mete abi, neden 130? 110 arkası kapalı daha iyi görmez mi işini? İstersen arkaya 2-3 kişi daha otursun istersen yük taşı. 110 iyidir derim ben.

Aslında olaya sadece yolcu açısından bakarsan haklısın ama benim yaylada geniş bir meyva bahçem var bazan oraya kum biriket fidan gibi malzemeler taşımamda gerekiyor bu işler için hep traktör kiralıyorum. Eğer çift kabin pikap şeklinde olursa bir taşla iki kuş vurmuş olurum diye düşünüyorum.

Ama 110 alıp arkasını kestirmek mümkün olursa o daha güzel olur. Bu mümkünmüdür Biraz bunun üzerinde fikir cimnastiği yapalım.

Not: Bu konuda araçlar bölümüne de bir başlık açtım

Çok güldüm ya ,
Biri arkadaşı pajero konusunda iyi doldurmuş anlaşılan, ;D
http://www.youtube.com/watch?v=rz4fLzEp4jE&feature=related

Arkadaşlar , iki gece önce telekomun azizliğine uğradım adsl kaput oldu, Birazgeç oldu galiba ama Hepinize iyi bayramlar.

Sevtap sana koltuk bakıyorum Disco III bagaj koltuğu buldum onları 110 un bagajında deneyip sana olup olmayacağını yazacağım, Disco I bagaj koltuğu bende 1 adet var ikinciyi bulursak oda çok şık bir koltuk, arıca Disco II bagaj koltuklarında bulma ihtimali doğdu, eninde sonunda sana bulucam ben merek etme, Babanı üzmeyelim ;)

Kerim ön koltuklar iptal olmaz, Defender in koltuk altları (Sanayi ağzıyla "Semer sacı " ) Avadanlık ve akü haznesi olarak kullanılıyor, ayrıca bu bölüm kolayca sökülüp araç alındaki arazi şanzımanı ,şanzıman gibi parçaları aracın içinden söküp almaya yarıyor, Bir iş makinası olarak düşündüğümüzde çk kullanışlı, normal koltuklar maalesef ön tarafa takılamaz.

Ki Sevtabın ön koltukları orjinal landrover koltukları Türkiyede arasan bulamazsın, ingiltereden getirtmek için ikibin küsür lirayı gözden çıkarttık. Ona bile teslimat için 45 gün süre istediler.(exmootrim) http://www.exmoortrim.co.uk/

Sevtabınkiler bunun Deri olanları

[attachment=1]

Selamlar

standarddefenderseat.jpg

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Çok güldüm ya ,
Biri arkadaşı pajero konusunda iyi doldurmuş anlaşılan, ;D
http://www.youtube.com/watch?v=rz4fLzEp4jE&feature=related

Değil pajero buradan çekirge olsa çıkamaz ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR