7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,389,816
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Abi yeni modelerin hepsi 6 ileri ama hangi modelden başladığını hatırlayamıyorum zannedersem 2004 ten sonrası

Seri 1 leri bilmiyorum ama 6 ileri şanzıman defenderlerin 4, nesil şanzımanı oluyor
4 ileri
5 ileri
5 ileri geri vides sağ geride
6 ileri gende geri vides sol ileri

2007 ve sonrası 6 ileri, oranları 6 dan itiberen r380 in bir düşük vites oranına eşit gibi, fakat 6 ileride 1. vites extra low olarak tasarlanmış, aşırı yükle kolay kalkış için (3,5 tonu low range kullanmadan kaldırabiliyor)

Etiketler

SDC' Alıntı:
Teşekkür ederim sağolun, bu kez kurban kesicem bayramdan sonra. Çok gözüm korktu çook :-\

Bugün Şerifali civarında, hem de üzerinde Gezenbilir stickeri olan bir disco gördüm, o da bizi gördü ama hiç öle Yavuzun dediği gibi bir selamlaşma falan olmadı. Bilakis ters ters baktı bize :(

Henüz asil LR olmaya kabul edilmedim heralde :p

Kimmiş o densiz acaba ;D ;D Discocular biraz soft-road cu dur, araçları çizilecek bozulacak diye ürkerler, Defenderide kardeş değil rakip olarak görürler, hele D90 lardan çok tırsarlar, 110 a göre avantajlıdırlar ama 90 karşısında hiç şansları yoktur ;D ;D , ondandır sinirli bakışları . (Not: Ben soft-road cu değilim, çizilirse çizilir arazi aracında çizk olmayacaksa neden adı arazi aracı)

discovery-V8' Alıntı:
...Discocular biraz soft-road cu dur, araçları çizilecek bozulacak diye ürkerler, Defenderide kardeş değil rakip olarak görürler, hele D90 lardan çok tırsarlar...

Yok bence yanında oturan hanımdan tırstı ;D ;D ;D

Malum LRO-kelebek bağlantısı :D :D

Allahtan erkek değilim, bu kadar kelebek muhabbetinden sonra alamazdım Elizabeth'i ;D ;D

SDC' Alıntı:
Yok bence yanında oturan hanımdan tırstı ;D ;D ;D

Malum LRO-kelebek bağlantısı :D :D

Allahtan erkek değilim, bu kadar kelebek muhabbetinden sonra alamazdım Elizabeth'i ;D ;D

oh yine taş gediğine kondu ;D ;D

Merhaba arkadaslar Muhabbetiniz bol olsun Bayraminiz kutlu olsun

Arada hergunu bayram olan arkadaslar varya onlarada selam ederim :smiley: :smiley: :smiley:

SDC' Alıntı:
İyiyim sağol :smiley:

Ne yazık ki hala cadde gezdiriyorum, aslına kavuşamadı :(

Kirmir-2 ye gelicem, kamplı olsun please ;D

Caddede geziyorsanız caddeoffroad grubumuza üye olun, biz de cadde de geziyor(muş)uz da. :-X :-X :-X :-X
evet kamplı olsun :-X :-X

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR