ufukozkan' Alıntı:Camurluk guzel olmus vallaKomple boyasan dahami iyi olacak
![]()
Yarin geleyimde bi bakayim
![]()
Hemde el operim Harclikda alirim![]()
![]()
![]()
yunus bager' Alıntı:Ne yaptın Yavuz abi defenderi evdemi toplamaya başladın
discovery-V8' Alıntı:Sırayla hocam önce çamurluklar , kaput , ön panjur, onları takalım , sonra kapıları tek tek sökücez, en son tavanı indirip boyayıp yalıtımını yapıp yerine takıcaz. Kapılarda işimiz çok komple içleri değişecek, pütür olayınıda çözdüm tabancasını aldım davlumbazların içini pütürleyip boyadım. Senin şasiyide pütürleriz bir ara.
Çok güzel yavv abi gerçekten imreniyorum sana bizdede hertürlü alet edevat var ama yer yokdiscovery-V8' Alıntı:Tamirhaneden eksiği yok zaten bizim evin, bayram tatilini değerlendireyim dedim. ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Böyle yol ortasına olmuyor komşular şikayet edecek
ufukozkan' Alıntı:bi boya eksikdi oda olduHadi bakalim kaybetmezsek iyi
![]()
Artik herseyi puturleriz
![]()
![]()
Ne yapalım abi başka çare yok şanzımanı sökmek için böylebir rampa yaptımufukozkan' Alıntı:Yunus bu ne Cok sakat is yahu .........
yunus bager' Alıntı:Çok güzel yavv abi gerçekten imreniyorum sana bizdede hertürlü alet edevat var ama yer yok
bende kendime bir defender almayı düşünüyorum her şeyinide kendim yapacam ama güzel bir garaj şart
Böyle yol ortasına olmuyor komşular şikayet edecek
Yunus aman diyeyim,önce güvenlik.yunus bager' Alıntı:Ne yapalım abi başka çare yok şanzımanı sökmek için böylebir rampa yaptım
şimdi oraya tek taraflı rampa yapmayı düşünüyoruz belki o zman birazdaha güvenli olur
discovery-V8' Alıntı:Bizimde çırak kaçtı alanyaya onu bekliyoruz ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Bizimde çırak kaçtı alanyaya onu bekliyoruz ;D ;D