Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Arkadaşlar , iki gece önce telekomun azizliğine uğradım adsl kaput oldu, Birazgeç oldu galiba ama Hepinize iyi bayramlar.
Sevtap sana koltuk bakıyorum Disco III bagaj koltuğu buldum onları 110 un bagajında deneyip sana olup olmayacağını yazacağım, Disco I bagaj koltuğu bende 1 adet var ikinciyi bulursak oda çok şık bir koltuk, arıca Disco II bagaj koltuklarında bulma ihtimali doğdu, eninde sonunda sana bulucam ben merek etme, Babanı üzmeyelim
Kerim ön koltuklar iptal olmaz, Defender in koltuk altları (Sanayi ağzıyla "Semer sacı " ) Avadanlık ve akü haznesi olarak kullanılıyor, ayrıca bu bölüm kolayca sökülüp araç alındaki arazi şanzımanı ,şanzıman gibi parçaları aracın içinden söküp almaya yarıyor, Bir iş makinası olarak düşündüğümüzde çk kullanışlı, normal koltuklar maalesef ön tarafa takılamaz.
Ki Sevtabın ön koltukları orjinal landrover koltukları Türkiyede arasan bulamazsın, ingiltereden getirtmek için ikibin küsür lirayı gözden çıkarttık. Ona bile teslimat için 45 gün süre istediler.(exmootrim) http://www.exmoortrim.co.uk/
Sevtabınkiler bunun Deri olanları
[attachment=1]
Selamlar