7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,390,945

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Günaydın millet... Sabah ilk iş açiim şu dükkanı, caponlar felan gelip ortalığı karıştırmasın da...

E hadi Ramazan da bitti bayram da, artık mazeret üretmesin kimse bu hafta sonu ne yapıyoruz? İstanbul, Ankara, İzmit, Osmaniye eş zamanlı operasyon yapalım, hatta capon kardeşlerimizi de aramıza alalım, aynı çamura batamasak da en azında aynı zamanda batarız :smiley: Elizabeth'in de artık Kemer'in çamuruyla tanışma vakti geldi derim ben.

Not: Bugün Çarşamba, tatil sonrası ilk iş günü olduğu için Pazartesi sanmayın, haftasonuna çok az var :smiley: hızlı organize olalım (olabilirsek tabiii ;D )

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Nejat günaydın,
7/24 ,ü yine Land grubu ele geçirdi,
Karıştırmak için boşluk bulamıyoruz . ;D

Günaydı arkadaşlar.
Nejat'ın teklifi güzel aynı yerde bulunamasakta aynı anda action da olmak ve bunu daha sonra paylaşarak ortak hale getirmek.
Bravo Nejat ben onaylıyor ve katılıyorum.

Selamlar

Nejat çok hızlı çıktı Mete Hocam, daha sabahın ilk saatlerinde yapmış programı :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Not: Bugün Çarşamba, tatil sonrası ilk iş günü olduğu için Pazartesi sanmayın, haftasonuna çok az var :smiley: hızlı organize olalım (olabilirsek tabiii ;D )
Haklısın Nejat çabucak bişeyler yapmamız gerekiyor

Benim serilll tamirde olduğu için bu hafta capon'um(terios la avunuyorum) (hoş bir haftadır öyle ya :smiley:)

Capon mafyası ile iyi geçinmem gerekiyor bu günlerde ;D

Bir akşam giremedik arkamızdan söylenmeyen kalmamış yine ;D ;D ;D

Ekşın ekşın diye bütün gün snorkel bağlama sanatı arkasından çok pis bir silikona baştan aşağı bulanma sanatı arkasından silikonlardan arınmak için tiner kullanırken, kokusu çok hoşumuza gitti , tinercilik sanatı yaptık Ufuk abiyle ;D ;D ;D foto var ama benim ADSL göçtü yine dün gece fotoları atamadım :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR