KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Günaydın millet... Sabah ilk iş açiim şu dükkanı, caponlar felan gelip ortalığı karıştırmasın da...
E hadi Ramazan da bitti bayram da, artık mazeret üretmesin kimse bu hafta sonu ne yapıyoruz? İstanbul, Ankara, İzmit, Osmaniye eş zamanlı operasyon yapalım, hatta capon kardeşlerimizi de aramıza alalım, aynı çamura batamasak da en azında aynı zamanda batarız Elizabeth'in de artık Kemer'in çamuruyla tanışma vakti geldi derim ben.
Not: Bugün Çarşamba, tatil sonrası ilk iş günü olduğu için Pazartesi sanmayın, haftasonuna çok az var hızlı organize olalım (olabilirsek tabiii ;D )
Günaydı arkadaşlar.
Nejat'ın teklifi güzel aynı yerde bulunamasakta aynı anda action da olmak ve bunu daha sonra paylaşarak ortak hale getirmek.
Bravo Nejat ben onaylıyor ve katılıyorum.
Bir akşam giremedik arkamızdan söylenmeyen kalmamış yine ;D ;D ;D
Ekşın ekşın diye bütün gün snorkel bağlama sanatı arkasından çok pis bir silikona baştan aşağı bulanma sanatı arkasından silikonlardan arınmak için tiner kullanırken, kokusu çok hoşumuza gitti , tinercilik sanatı yaptık Ufuk abiyle ;D ;D ;D foto var ama benim ADSL göçtü yine dün gece fotoları atamadım