7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,396,328
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Capon alacaksan ya Toyota ya Suzuki. Hatta direk Suzuki Vitara JLX (eski kasa). Alımı ucuz, modifiyesi ucuz, bakımı ucuz, işletmesi-yakıtı ucuz, her yere gider daha ne olsun ki?
Nejat 6 sene bindim,dediğin gibi parça yönünden rahat bir araç,
kendisi de çok rahat bir araç,
ama modifiye bir yere kadar,ondan sonrası ,aracı baştan yaratmak gerek

Etiketler

acemi80' Alıntı:
Ama baştan sen karşı çıktın Kerim'in arabasına dandik dedin düşmana gerek kalmadıki :D

Yok abi yanlış anladınız.. Bizim Japonlar ekstra kalite olduğu için parça fiyatları falan çok uçuk :smiley: LR gibi şöyle gerektiğinde konserve kutusuna şekil verip tampon yapabileceğim birşey olsa daha rahat davranırım demek istedi ;D

fastjunkie' Alıntı:
Yok abi yanlış anladınız.. Bizim Japonlar ekstra kalite olduğu için parça fiyatları falan çok uçuk :smiley: LR gibi şöyle gerektiğinde konserve kutusuna şekil verip tampon yapabileceğim birşey olsa daha rahat davranırım demek istedi ;D
Mete Hocam ,Onurun dediği gibi bir farını kırsak yada ,tamponu bıraksak bir ton para,
Hep aracı kollamak zorunda kalıyorum.
Şurdan ineyim duramazsam tampon çarpar durdurum diyemiyorsunuz

Parça konusunda LR gerçekten çok ucuz. Benim arabanın tamiri için ustalar bana bir liste verdi eyvah dedim 2-2.5 bin lira tutar her halde diye kayalardan fiyat almaya başladım telefonla, Takım conta 60, yatak 60, kenar yatağı 7, termostat 5, kol burcu 17 deyince kendi kendime gülmeye başladım

Onur bende bunu arıyordum,Yavuzun dediği yer ,
Bu da dere yatağının diğer taraftan çıkışı.
100_3822.jpg

Anlaşıldığı kadarı ile Aslında yukarıda yazdıklarım doğru. Bu arabalarla dağ tepe kamplı geziler yapabilrsiniz insanı hiç mahçup etmez ama riskli işlere girişmeyeceksiniz ve hele helede dolmuşa gelipte şov yapmayacaksınız.
İşin kötüsü bende çok çabuk gaza gelirim. :D

acemi80' Alıntı:
Parça konusunda LR gerçekten çok ucuz. Benim arabanın tamiri için ustalar bana bir liste verdi eyvah dedim 2-2.5 bin lira tutar her halde diye kayalardan fiyat almaya başladım telefonla, Takım conta 60, yatak 60, kenar yatağı 7, termostat 5, kol burcu 17 deyince kendi kendime gülmeye başladım
bu Fiyatları bizim için tatlı hayal, ;D

acemi80' Alıntı:
Anlaşıldığı kadarı ile Aslında yukarıda yazdıklarım doğru. Bu arabalarla dağ tepe kamplı geziler yapabilrsiniz insanı hiç mahçup etmez ama riskli işlere girişmeyeceksiniz ve hele helede dolmuşa gelipte şov yapmayacaksınız.
İşin kötüsü bende çok çabuk gaza gelirim. :D
Aynen katılıyorum,

Gerçi parçaları çok sağlam,daha önce kullandığım XJ nin yağ değişimini hiç kaçırmıyordum,
Öyle yada böyle araç illaki sanayi ziyareti yapıyordu.yağ da bu arada değişiyordu.
Pajero yu alınca ,Ustalar bizi unuttun bari çay içmeye gel diyorlar. ;D

Yinede dediğim gibi,insanı korkutuyor,parçası ucuz basit araçlar bana daha çok zevk veriyor.

Kamp gezileri için pajero yu elde tutup,azmak içinde ucuz yollu bir araç edinmeyi düşünüyorum.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Kamp gezileri için pajero yu elde tutup,azmak içinde ucuz yollu bir araç edinmeyi düşünüyorum.

En ideali bu.
Bizim araçlarla uzun gezilere katılmak tuzluya mal oluyor, hele hele gideceğin güzergahta asfalt kısım çoksa eziyete dönüşüyor

Land grubu bizi döndürmeye çalışırken, içimden bir ses Nejat başka yönlere bakmaya başladı gibi diyor ;D

Dikkat ederseniz Özellikle Defender cılar ya bir sponsor desteği ile çok uzun geziler yapıyorlar yada ikinci araç olarak alıp kısa mesafede çılgınlık yapıyorlar. Bence LR çılgınlık yapmak üzere alınıyorsa ikinci araç olarak alınmalıdır.

Land grubu bizi döndürmeye çalışırken, içimden bir ses Nejat başka yönlere bakmaya başladı gibi diyor ;D

Yok benim başka yere bakmam biraz zor. Ama Defender olmasa tercihim Vitara olurdu. Benim GV'yi biraz daha eskisin gezi aracı moduna sokarım belki. Bir vinç , şnorkel, arka diff %100 kilit, uzun yaylar ve MTR lastik ile Umut'un ekmekçi kamyonundan daha iyi iş çıkartır. ÜStelik deri ve ısıtmalı koltukları, digital kliması, sunroofu ve 6'lı CD changer gibi donanımı ve otomatik vites konforu ile.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR