KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Benim yazdığımı uygulamadınmı? Aklında olsun limon suyunu cezveye koyup bol tuzla az bişi kaynatıyorsun sonrada soğutup gargara yapıyorsun hem iltihap varsa kurutuyor hemde ağrıyı kesiyor. Yaylada İlaç bulamadığımız zamanlar hanım çocuklara için yapıyor ve çok etkili oluyor
Benim yazdığımı uygulamadınmı? Aklında olsun limon suyunu cezveye koyup bol tuzla az bişi kaynatıyorsun sonrada soğutup gargara yapıyorsun hem iltihap varsa kurutuyor hemde ağrıyı kesiyor. Yaylada İlaç bulamadığımız zamanlar hanım çocuklara için yapıyor ve çok etkili oluyor
zaman müsait olursa kaçırmam,
Geçen isoff da Gezenbilir alanına kamp atmamıza rağmen,zamanımızın darlığı ve yorgunluk yüzünden,
ancak sabah birkaç kişiyle tanışıp hemen yola koyulmuştuk.
bu sefer katılırsam öyle olmaz,Siteden tanıdığım ve yüz yüze görüşemediğim bir çok arkadaşla kaynatmak baya zevki olur.
Anlaşıldığı kadarı ile Aslında yukarıda yazdıklarım doğru. Bu arabalarla dağ tepe kamplı geziler yapabilrsiniz insanı hiç mahçup etmez ama riskli işlere girişmeyeceksiniz ve hele helede dolmuşa gelipte şov yapmayacaksınız.
İşin kötüsü bende çok çabuk gaza gelirim.
Aynen öyle, pajero kimseyi mahçup etmez, kol kırılsa da o tepeleri aşar ;D
Ne yazık ki o gaz sorunu yüzünden ben çok kalın faturalar ödedim ;D ;D
Aslında benim gaz sorunum farklı...
Çoğu zaman "4x4 ü alan herkes off-road cuyum diye geliyor" bakışları atanlara haddini bildirmek için gaza geliyorum :-\
Mesela yine öncesinde ve sonrasında üzücü duygusal sonuçları olan bir hazımsızlık durumu...
Olay yeri Haymana, Yavuz henüz gelmemiş, Kerim ve Zerrin dışında kimseyi tanımıyorum.
Orada beni izleyen bir sürü arkadaşın kafasında "herkesin takıldığı yerden sen nasıl geçicen bakalım" yazan konuşma baloncukları, sıkıyorsa takıl ;D ;D ;D