7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,396,557

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
video gunu yapmissiniz

seyrettim seyrettim ondeekine ne olmuskide cikamamis Yunusun gecesi olmus

;D ;D
Öndeki teknolojinin gerisinde kalmış herşey HP yada CC olmadığının kanıtı

Yunus Nasıl oldun akşam diş ağrısıyla ayrılmıştın

acemi80' Alıntı:
Yunus Nasıl oldun akşam diş ağrısıyla ayrılmıştın
Hocam sağol şimdi iyiyim ama sabahı ettim diyebilirim nöbetçi eczanede bulamadım hanım sağolsun denemediğim abidik gubidik ilaç kalmadı ;D ;D ama hiçbirşeyin fayda etmediğini öğrendim

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Mete Hocam land grubu kıskançlıktan fotoğraflarını çekmiyor, ;D
Bende kullandığım için çekemiyorum ;D

Bidakkaaa ;D ;D ;D çekiliyor fotolarıda mercimek kadar şey görünmüyorki bizimkilerin yanında ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Onur bende bunu arıyordum,Yavuzun dediği yer ,
Bu da dere yatağının diğer taraftan çıkışı.

Buda diğer taraf ben sana video bulayım bende var , eksoza çamur tıkandığı falan ;D ;D

Benkaçtım toplantım var herkese iyi günler.

yunus bager' Alıntı:
Hocam sağol şimdi iyiyim ama sabahı ettim diyebilirim nöbetçi eczanede bulamadım hanım sağolsun denemediğim abidik gubidik ilaç kalmadı ;D ;D ama hiçbirşeyin fayda etmediğini öğrendim

Benim yazdığımı uygulamadınmı? Aklında olsun limon suyunu cezveye koyup bol tuzla az bişi kaynatıyorsun sonrada soğutup gargara yapıyorsun hem iltihap varsa kurutuyor hemde ağrıyı kesiyor. Yaylada İlaç bulamadığımız zamanlar hanım çocuklara için yapıyor ve çok etkili oluyor

Onuda denedim hocam
sağdan soldan 2 dişimde agrıdığı için pek etkili olmadı benimkisi biraz sinirsel galiba

yunus bager' Alıntı:
Onuda denedim hocam
sağdan soldan 2 dişimde agrıdığı için pek etkili olmadı benimkisi biraz sinirsel galiba

Geçmiş olsun

yunus bager' Alıntı:
Günaydın

Kerim abi bende şimdi onu soracaktım desene sen bizim buraları biliyorsun bu senede gelmeyi düşünüyormusun
Yunus Geçmiş olsun,

zaman müsait olursa kaçırmam,
Geçen isoff da Gezenbilir alanına kamp atmamıza rağmen,zamanımızın darlığı ve yorgunluk yüzünden,
ancak sabah birkaç kişiyle tanışıp hemen yola koyulmuştuk.
bu sefer katılırsam öyle olmaz,Siteden tanıdığım ve yüz yüze görüşemediğim bir çok arkadaşla kaynatmak baya zevki olur.

Aynen öyle, pajero kimseyi mahçup etmez, kol kırılsa da o tepeleri aşar ;D

Ne yazık ki o gaz sorunu yüzünden ben çok kalın faturalar ödedim ;D ;D

Aslında benim gaz sorunum farklı...
Çoğu zaman "4x4 ü alan herkes off-road cuyum diye geliyor" bakışları atanlara haddini bildirmek için gaza geliyorum :-\
Mesela yine öncesinde ve sonrasında üzücü duygusal sonuçları olan bir hazımsızlık durumu...
Olay yeri Haymana, Yavuz henüz gelmemiş, Kerim ve Zerrin dışında kimseyi tanımıyorum.
Orada beni izleyen bir sürü arkadaşın kafasında "herkesin takıldığı yerden sen nasıl geçicen bakalım" yazan konuşma baloncukları, sıkıyorsa takıl ;D ;D ;D

http://s643.photobucket.com/albums/uu154/nautilus2009/?action=view&current=offroadhaymana146.flv

Bu video da Yunuscuğumun "çukur videosu"na benzedi ama neyse

Bu arada imzam nasıl ;D ;D ;D ;D ;D

Selam millet ;D

Sevtap imza süper olmuş, kıskandım