7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,397,020

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Tamamdır son çıkışının videosu varmı bi bakayım ;D ;D ;D

olmazmı ;D ;D ;D

th_discobump.jpg
th_landroverkardesligi.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Kerim niyetin varsa Defendere , ciddi olarak yazıyorum şaka yok, ya adamakıllı toplanmış bul bunlar 40000 den aşağı olmaz, çok sıkışandan 30-35 e alınabilir, yada çok ellenmemiş motoru yürüyeni iç trimleri düzgün bir dizel bul (200 veya 300 tdi) bunların ederleride 25-30 civarı, sadece arazi için istiyorsan bir v8 bulalım ki 15-20 lere toplanmamış oldukça masraflıları bulunabilir, ellenmemiş orjinal ingiliz v8 ler 35-50 civarı 90 veya 130 olabiliyor, 130 lar özel üretim ama arazide standard haliyle zor fakat geliştirmeye çok açık ve çok sağlam araçlardır şasi ve yürüyenleri çok dayanıklıdır.

Geri kalan kısım ihaleden alınma öyle üstten toplanmışlar 10-15 bine bulunabilir en az 15 daha ister, yine ihaleden alınmış iyi toplanmış standard halde defenderler 15-20 öylece bineceksen pek birşey istemez canın ne isterse onu takarsın.

Son seçenek ihaleden veya dışarıdan çıktığı haliyle alınabilecekler, 7-10 civarı üstten öylesine uyduruk toplanmışlardan çok para yemez en fazla onlar kadar yer , ne yapacağına bağlı olarak.

Bunların dışında bulabileceklerin tamamen şanş işi. yada 65 K euroyu bastırır 1-2 yaşında alırsın ;D ;D
Abi ne diyorsun ya ,bende gördüğüm fiyatlara bunlar aracı satmak istemiyor galiba diyordum,
Kaldık CJ veya Suzukiye ;D
Bide dicimon grubu var tabiki ;D

SDC' Alıntı:
Bu 90 series di mi :smiley:

Ben hiçbir videoyu çalıştıramadım ???
Bu araç 88" yani sendeki 90" nin 2 aks arası 5cm daha uzun ve 10cm daha geniş
Bende hiçbir videoyu izleyemiyorum bağlantım çok kötü

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR