KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Şimdi drunk neresi? diye soru gelir, saat 8 gibi konya yolundaki eski demir köprü, yeni adı 60 gün köprüsümüdür nedir, oradan yüzüncüyıl a giren yolda buluşalım beraber gideriz tarifi zor biraz.
Ankara carsamba aksami aci su icecek galiba
Ogrencilik yillarim aklima geldi the pub da ne geceler gectiii, sakaryada ruyada
Ne muhabbetler ettik, bahcelide ne caylar kahveler ictik,bes evler smurf te okey partileri verdik. Dikmen ilkerde ne usuduk
Sizlere simdiden afiyet olsun. Canim cekti valla
Ankarada bende aralıklı zamanlarda 3 ay kadar kaldım ama kızılay ,otogar,çankaya.atakule,gata bunlardan başka biryerini bilmiyorum
hee soğuğunu iyi biliyorum )
Ankarada bende aralıklı zamanlarda 3 ay kadar kaldım ama kızılay ,otogar,çankaya.atakule,gata bunlardan başka biryerini bilmiyorum
hee soğuğunu iyi biliyorum )
ben ilk geldiğim sene kışın, öyle iğrenç bi soğuk ki siniri bozuluyodu adamın. sonra alıştım. adanalı arkadaşlarımızdan ağlayanlar falan oluyordu ;D adam hayatında mont giymemiş geliyo burada kat kat kaban hala üşüyo ;D
ben ilk geldiğim sene kışın, öyle iğrenç bi soğuk ki siniri bozuluyodu adamın. sonra alıştım. adanalı arkadaşlarımızdan ağlayanlar falan oluyordu ;D adam hayatında mont giymemiş geliyo burada kat kat kaban hala üşüyo ;D
Dikmenin sogugu off offf
Dikmen vadisine bakan ilkerde alti ustu bos bir daire .
Ogrenci evi. Kalerifer isitmaz. Elektrik kacak degil .usu babam usu.
Sabah kalkarsin vosvosun camlari icten distan donmus. Yakarsin kucuk tupu 5 dak ohhh hamam gibi.
Sondur tupu yola devam aman yunus hocam ankarada yasamak zor