7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,442,609
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
maşinga !!! Göçmenlik var mı?
yok ama sataşma var bilgide alamıycaksak artı o sobanın üç değişik adı var onlarıda bilirim ... alpaslan bize bilgide vermiyorlar birde kızıcaklar bak ...demedi deme ;D ;D

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
bugün konuştuk umut abiyle. allah rızası için beni de dahil edin, yaz okulu öncesi çıldırıciyim ya.

Yaw Ankara ekibini toplamak için İstanbul'dan gitmem gerekiyormuş :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
bugün konuştuk umut abiyle. allah rızası için beni de dahil edin, yaz okulu öncesi çıldırıciyim ya.

hah tam oldu ekip, Onuruda aldıkmı tamamdır, malum Umut adam satmakta meşhur, Toyotayı garantileyelim, Çamurda buluşmanın bence mahsuru yok ama Nejatta araç olmaz muhtemelen.

discovery-V8' Alıntı:
hah tam oldu ekip, Onuruda aldıkmı tamamdır, malum Umut adam satmakta meşhur, Toyotayı garantileyelim, Çamurda buluşmanın bence mahsuru yok ama Nejatta araç olmaz muhtemelen.

yok abi umut abi bugün haftaiçi bişiler yapabiliriz falan dedi. kırmızı şeytan ı da görücüye çıkaracak.. kesin gelir o ;D

ayhanbursa' Alıntı:
yok ama sataşma var bilgide alamıycaksak artı o sobanın üç değişik adı var onlarıda bilirim ... alpaslan bize bilgide vermiyorlar birde kızıcaklar bak ...demedi deme ;D ;D

İşte diğer adları değil de maşinga olarak kullandığın için sordum, Bursa - Kemalpaşa civarında da vardır göçmen, sende de var mı diye.

discovery-V8' Alıntı:

Yavuz Abi Selam,

Dostlarla sohbete daldım selam vermeyi unuttum çok pardon :-[

fastjunkie' Alıntı:
yok abi umut abi bugün haftaiçi bişiler yapabiliriz falan dedi. kırmızı şeytan ı da görücüye çıkaracak.. kesin gelir o ;D

Umut deyince bunu gördünüz mü ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33650.0

ayhanbursa' Alıntı:

Abi bilgiyi bırak konuyla ilgili cevap verseler yeter. Ama oda yok. Ben daha hiç arazide kalmadım. StandartZJ ile. Ama misafiri sevmiyorlar galiba. Siz gidin ben gelirim peşinizden diyorum. Kabul etmiyorlar.

discovery-V8' Alıntı:
Hepinizi çekmek için bide araya pajero koysakmı.
;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:

6 aydır ben umuttan o hikayeyi dinliyorum, geçen hafta sonu cumartesi bizi asker etti, pazar a attı pazar akşam üzeri 5 dakika uğradı, bizde adamı off-road yapıcaz diye bekliyorduk, fırıncı arabasıyla gelmiş ;D ;D

Görmez miyiz? Üstelik 06 LC 210 ile Eşkişehir-Bursa yaptı döndü. km'de 26 krş yakıyomuş 3,4 lt düz dizel motoru. Yokuşlarda biraz bayılıyomuş ama ;D

discovery-V8' Alıntı:
6 aydır ben umuttan o hikayeyi dinliyorum, geçen hafta sonu cumartesi bizi asker etti, pazar a attı pazar akşam üzeri 5 dakika uğradı, bizde adamı off-road yapıcaz diye bekliyorduk, fırıncı arabasıyla gelmiş ;D ;D

hahahah fırıncı arabası yaaa ;D
geçen hafta ben istanbuldayken dedi ki bana pazar çok güzel buluşma var kaçırdın. tüh be falan dedim, aradım bugün ne yapıyorsunuz falan diye adam turistik seyahatte çıktı ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR